Άγριος ξυλοδαρμός στην Πάτρα: Κακοποιούσε την σύζυγό του μπροστά στα μάτια του μωρού τους - ΒΙΝΤΕΟ

Άγριος ξυλοδαρμός στην Πάτρα: Κακοποιούσε την σύζυγό του μπροστά στα μάτια του μωρού τους - ΒΙΝΤΕΟ

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει, το τελευταίο διάστημα, οι καταγγελίες που αφορούν κακοποίηση σε βάρος γυναικων, συγκλονίζοντας την κοινή γνώμη. Στον Εισαγγελέα Πατρών, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, θα οδηγηθεί 40χρονος, o οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα ύστερα από μήνυση που υπέβαλε η 29χρονη σύζυγός του για ξυλοδαρμό.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν βαριά κακοποιημένη ενώ το συμβάν έγινε μπροστά στα μάτια του παιδιού τους. Δεν ήταν η πρώτη φορά που η 29χρονη έπεσε θύμα βίας από τον σύζυγό της.

Οι Αρχές φτάνοντας, αρχικά, στο διαμέρισμα προσπάθησαν να πείσουν τον δράστη να παραδοθεί.

Ύστερα από αρκετή ώρα κατάφεραν να μπουν στο σπίτι, να τον συλλάβουν και όλοι να οδηγηθούν στο τμήμα.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό του ξυλοδαρμού συνέβη μπροστά στα μάτια του 17 μηνών μωρού του ζεύγους, ενώ, σύμφωνα με την καταγγελία της 29χρονης μητέρας, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο σύζυγός της την ξυλοκόπησε.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE