ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα πρωτοβουλία από Πρόεδρο Αναστασιάδη - Ακάμας, ενέργεια και ασφαλτικά στο επίκεντρο συσκέψεων

Νέα πρωτοβουλία από Πρόεδρο Αναστασιάδη - Ακάμας, ενέργεια και ασφαλτικά στο επίκεντρο συσκέψεων

Τις σημαντικές συσκέψεις με αρμόδιους φορείς για αντιμετώπιση εκκρεμοτήτων που έχουν εντοπιστεί σε ανοικτά θέματα συνεχίζει την εβδομάδα 24 – 30 Ιανουαρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, αναμένεται να δώσει οδηγίες για ώθηση σημαντικών έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στόχος είναι με αποφασιστικότητα, μεθοδικότητα και επιμονή να εξευρεθούν οι καλύτερες λύσεις για την εξυπηρέτηση της οικονομίας, της κοινωνίας και των Κυπρίων πολιτών.

Ακάμας
Τη Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, στην ατζέντα του Προέδρου Αναστασιάδη βρίσκεται το θέμα του Ακάμα. Στη σύσκεψη που έχει προγραμματιστεί θα λάβουν μέρος οι Υπουργοί Εσωτερικών και Γεωργίας και έχουν κληθεί να συμμετάσχουν υπηρεσιακοί παράγοντες, ανάμεσα σε άλλους οι Διευθυντές των Τμημάτων Κτηματολογίου, Πολεοδομίας, Περιβάλλοντος, Δασών και Αλιείας. Θα παραστεί επίσης ο Πρόεδρος του Πολεοδομικού Συμβουλίου.

Αγορά ενέργειας
Την Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, καθορίστηκε σύσκεψη με θέμα το άνοιγμα της αγοράς ενέργειας. Κλήθηκαν η Υπουργός Ενέργειας, ο Διαχειριστής του Συστήματος Ενέργειας και το Δ.Σ. της ΡΑΕΚ.

Ασφαλτικά
Την Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα ενημερωθεί για την πορεία υλοποίησης της απόφασης για μετακίνηση των εργοστασίων παραγωγής ασφάλτου από το σημείο όπου βρίσκονται σήμερα, κοντά στην οικιστική περιοχή Ιδαλίου. Θα συμμετάσχουν οι Υπουργοί Γεωργίας και Εσωτερικών, ο Προϊστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών και οι Διευθυντές των Τμημάτων Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Προειδοποιητική σήμανση στους δρόμους: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε - Πού τοποθετήθηκαν μέχρι σήμερα

Μπορεί o εργοδότης να καθυστερεί την καταβολή του μισθού σε ένα εργοδοτούμενο; - Τι προνοεί ο Νόμος

Ήρθαν για διακοπές στην Κύπρο και έζησαν τον απόλυτο τρόμο - Μπούκαραν στο διαμέρισμα προτάσσοντας πιστόλια και τους ζήτησαν χρήματα

Χαμάς: Πατέρας και γιος ομολογούν πως βίασαν Ισραηλινή και μετά την εκτέλεσαν

Σύννεφα και βροχές στο «μενού» του καιρού - Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι την Τρίτη

Έτσι θα χάσουμε τα περιττά κιλά πριν το καλοκαίρι – Τα πέντε χρήσιμα tips -  Τι ισχύει για καρπούζι και παγωτό – Απαντά ειδικός στο «Τ»Moody’s: Αναβάθμισε τις προοπτικές της Κυπριακής Δημοκρατίας

Moody’s: Αναβάθμισε τις προοπτικές της Κυπριακής Δημοκρατίας

Αναθεώρησε την προοπτική της κυπριακής Οικονομίας από σταθερή σε θετική, ο Οίκος Πιστοληπτικής Αξιολόγησης Moody’s, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα την αξιολόγηση της πιστοληπτικής της ικανότητας στις δύο βαθμίδες πάνω από την επενδυτική βαθμίδα, στο ‘Baa2’ δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top