ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αδιάβροχο στα ορεινά σήμερα και κλιματιστικό στο φουλ από αύριο

Με αδιάβροχο στα ορεινά σήμερα και κλιματιστικό στο φουλ από αύριο

«Δεν ξέρει που του παν τα τέσσερά του» ο καιρός, ο οποίος την μια συννεφιάζει, την άλλη βρέχει ενώ την αμέσως επόμενη μέρα μας καίει κανονικά!

Στο σημερινό δελτίο καιρού αναμένεται ότι ο καιρός (για σήμερα) θα είναι κυρίως αίθριος, νεφώσεις όμως που σταδιακά θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, στα ορεινά, μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι μέτριοι και στα νότια και τοπικά στα νοτιοδυτικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα, στα νότια και τοπικά στα νοτιοδυτικά, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 30 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 27 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά κυρίως παράλια θα παρατηρείται χαμηλή νέφωση. Προς τις αυγινές ώρες πιθανό τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί αλλά τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά όπου θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα νότια, ανατολικά και δυτικά παράλια και στους 18 στα βόρεια παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, στα ορεινά, κυρίως την Τετάρτη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο το τριήμερο.

Υπομονή…. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top