LIFESTYLE

Τα ζώδια της Κυριακής 14 Ιουνίου

Τα ζώδια της Κυριακής 14 Ιουνίου

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Η Παρασκευή είναι μια πολύ ωραία ημέρα για εσάς τους Κριούς, με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο να σας βοηθά να ρυθμίσετε οικογενειακά  αλλά και σημαντικά συναισθηματικά σας θέματα. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος Μαρτίου αποκλείεται να μην έχετε μια συναισθηματική επαφή, ενώ ο Δίας ευνοεί τα σχέδια όσων είστε γεννημένοι μετά τις 10 Απριλίου, παρά το γεγονός ότι  θα υπάρξουν κάποια απρόβλεπτα γεγονότα. Όμως, αποφύγετε να έχετε διαπληκτισμούς με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, προσπαθήστε να συμπαρασταθείτε σε φίλους και συγγενείς σας που ενδεχομένως έχουν την ανάγκη σας, και πάνω από όλα μην τρέχετε όταν οδηγείτε. Ο Κρόνος, ο οποίος στήριζε εσάς που είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, επιστρέφει και πάλι στον Σκορπιό βάζοντας σας σε βαθιές σκέψεις για τα οικονομικά αλλά και τα βαθύτατα συναισθηματικά σας

Ταύρος
Εσείς οι Ταύροι, με την Σελήνη το Σάββατο και την Κυριακή να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, θα ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα αλλά και θα έχετε συναντήσεις και επαφές με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Όμως, ο Κρόνος που επιστρέφει στο απέναντι σας ζώδιο (τον Σκορπιό), επηρεάζει τουλάχιστον εσάς που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, επαναφέροντας θέματα που σας είχαν αγγίξει στο παρελθόν και έχουν σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Διαφυλάξετε γενικότερα τις σχέσεις σας. Περιορίστε τα έξοδά σας και αποφύγετε αντιπαραθέσεις πάνω σε οικονομικά θέματα, αν και θα κάνετε αρκετά έξοδα για το σπίτι και την οικογένειά σας. Μπορεί να δεχθείτε στο σπίτι σας φίλους και αγαπημένους ανθρώπους.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι που έχετε γεννηθεί τον Μάιο μπορείτε τώρα, με τον κυβερνήτης σας Ερμή να μπαίνει επιτέλους σε ορθή πορεία, να πάρετε τις σωστές αποφάσεις πάνω σε ένα παλιό θέμα που φαίνεται ότι επανέρχεται για να επιλυθεί. Ακόμη η καθημερινή σας ζωή είναι ευχάριστη, με τους  κοντινούς σας ανθρώπους να σας εκφράζουν την αγάπη τους, ενώ πολλοί θα κάνετε μικρά, κοντινά ταξίδια. Για εσάς πάλι που είστε γεννημένοι γύρω στις 10 Ιουνίου η καθημερινή σας ζωή φαίνεται να αλλάζει, με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας να προωθούνται, ενώ θα κάνετε και την γνωριμία νέων φίλων. Εσείς όμως που έχετε αυτές τις ημέρες τα γενέθλιά σας, παρά το γεγονός ότι το καλοκαίρι αυτό προβλέπεται ιδιαίτερα καλό για εσάς, θα πρέπει το διάστημα αυτό να είστε προσεκτικοί, και να ελέγξετε μια κάποια επιθετική διάθεση που μπορεί να υπάρχει αυτή τη στιγμή. Ενδεχομένως να έχετε διαπληκτισμούς  με κάποιους φίλους σας ή στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας. Προσέχετε τα κρυολογήματα και τα μικροατυχήματα και μην τρέχετε όταν οδηγείτε. Η επιστροφή του Κρόνου στον Σκορπιό μπορεί να σας δημιουργήσει θέματα στην εργασία σας αναλαμβάνοντας καινούργιες υποχρεώσεις, ίσως ακόμη και στην υγεία σας η οποία μπορεί να σας είχε ταλαιπωρήσει στο παρελθόν.

Καρκίνος
Εσείς οι Καρκίνοι την Παρασκευή θα έχετε μια κοινωνική εκδήλωση ή μια σημαντική συζήτηση πάνω στα επαγγελματικά σας, ενώ το Σαββατοκύριακο μπορείτε να βρεθείτε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτό τον καιρό έχετε ηρεμήσει λίγο, παρά το γεγονός ότι έχετε άγχη τόσο για την επαγγελματική σας ζωή όσο και για την κοινωνική. Προσέχετε πάρα πολύ, διαφυλάξτε τον γάμο και τις σχέσεις σας, αλλά και τις επαγγελματικές σας συζητήσεις και επαφές, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 10-13 Ιουλίου. Η επιστροφή του Κρόνου στον Σκορπιό είναι πολύ σημαντική για εσάς, κυρίως για όσους είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, σταθεροποιώντας μια σχέση ή μια συνεργασία που για εσάς είναι πολύ σημαντική

Λέων
Για εσάς τους Λέοντες η Παρασκευή είναι μια πολύ καλή ημέρα για να ρυθμίσετε θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, σπουδές ή νομικές υποθέσεις, ενώ το Σαββατοκύριακο θα είναι  έντονη η κοινωνική σας ζωή, ίσως ακόμη και η επαγγελματική. Το διάστημα αυτό μπορεί να έχετε την στήριξη κάποιων φίλων σας, αλλά μπορεί να έχετε και διαπληκτισμούς πάνω σε νομικά και διαδικαστικά θέματα ή πάνω σε θέματα που έχουν σχέση με την πρόοδό σας. Όσοι είστε γεννημένοι γύρω στα τέλη Ιουλίου, με την Αφροδίτη να ευνοεί τα σχέδιά σας, θα δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα ενώ μια σημαντική αλλαγή περιμένει εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8-10 Αυγούστου. Ένα οικογενειακό θέμα, το οποίο σας είχε ταλανίσει λίγους μήνες πριν, επιστρέφει και πάλι για εσάς που έχετε γεννηθεί τις δύο τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Προσέχετε τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας και πάνω από όλα σκεφτείτε λογικά πάνω σε ένα θέμα ακίνητης περιουσίας.

Παρθένος
Εσείς οι Παρθένοι θα βρεθείτε την Παρασκευή (με την Σελήνη στον Κριό) αντιμέτωποι με ένα σημαντικό οικονομικό θέμα, ενώ το Σαββατοκύριακο ενδείκνυται  για να κάνετε  μετακινήσεις, συζητήσεις και επαφές. Με τον κυβερνήτη σας Ερμή να επιστρέφει επιτέλους σε ορθή φορά ευνοούνται οι επαγγελματικές σας συζητήσεις, ενώ όσοι είστε γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο (μετά τις 13-14 Σεπτεμβρίου)  θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς υπάρχει ένταση η οποία έχει σχέση με τον επαγγελματικό σας χώρο. Αποφύγετε τους διαπληκτισμούς και ελάτε πιο κοντά σε έναν συμβιβασμό ο οποίος θα είναι πολύ σημαντικός για τη ζωή σας. Η νέα θέση του Κρόνου επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι τις δύο τελευταίες ημέρες του  ζωδίου σας δίνοντας σας την ευκαιρία είτε να σταθεροποιήσετε μια σχέση ή μια συνεργασία, είτε να πάρετε σωστές αποφάσεις.

Ζυγός
Εσείς οι Ζυγοί την Παρασκευή, με την Σελήνη να είναι απέναντι από το δικό σας ζώδιο, μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας και να λάβετε υπόψη σας και τη δική τους γνώμη, ενώ το Σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσει και ένα οικονομικό θέμα. Παρόλα αυτά, η ορθή πλέον πορεία του Ερμή σας δίνει την ευκαιρία να πάρετε σωστές αποφάσεις ή να έχετε επικοινωνία με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ενώ ευνοούνται τα ταξίδια, οι πνευματικές εργασίες (σπουδές, γραπτά) και  οι νομικές υποθέσεις. Αποφύγετε βεβαίως να είστε απόλυτοι στις απόψεις και τις σκέψεις σας πάνω σε νομικά ή διαδικαστικά θέματα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί μετά τις 10 -12 Οκτωβρίου. Η κοινωνική σας ζωή έχει να σας προσφέρει πολλά, ενώ αν είστε μόνοι μπορείτε να βρείτε το άλλο σας μισό ανάμεσα στα μέλη κάποιας ομάδας ή γενικότερα ανάμεσα στις φιλικές σας επαφές.

Σκορπιός
Για εσάς τους Σκορπιούς το σημαντικότερο γεγονός είναι ότι ο Κρόνος επιστρέφει για λίγο στο δικό σας ζώδιο, επηρεάζοντας εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Στην επαγγελματική  ή την κοινωνική σας ζωή θα έχετε πολλές ευκαιρίες, πρόσωπα κύρους μπορεί να σας βοηθήσουν, αποφύγετε όμως να εκτεθείτε με τη συμπεριφορά σας. Τα οικονομικά σας ευνοούνται, ενώ παλιές οικονομικές υποθέσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο.

Τοξότης
Τοξότες μου, με τον Κρόνο να έχει εγκαταλείψει προσωρινά το ζώδιό σας και να περνά στο προηγούμενο από εσάς ζώδιο, οι συζητήσεις, οι επαφές και οι συμφωνίες ευνοούνται  για όσους είστε γεννημένοι τον Νοέμβριο, ενώ άνθρωποι που βρίσκονται μακριά και γενικότερα η συναισθηματική σας ζωή έχουν να σας πουν πολλά! Προσπαθήστε να επωφεληθείτε από αυτή την περίοδο, καθώς έχετε και την βοήθεια του Δία! Βέβαια, για όσους όσοι είστε γεννημένοι μετά τις 12 Δεκεμβρίου  μια ένταση δεν λείπει, με τον Άρη να βρίσκεται απέναντι από τις μοίρες που αντιστοιχούν στις δικές σας ημερομηνίες γέννησης! Προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα, και μην είστε επιθετικοί.

Αιγόκερως
Εσάς τους Αιγόκερους την Παρασκευή (με την Σελήνη στον Κριό) σας απασχολούν κάποια οικογενειακά σας θέματα, ενώ το Σαββατοκύριακο η Σελήνη στον Ταύρο σας φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα, πολύ σημαντικά για εσάς πρόσωπα. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Δίνετε τα πάντα στον χώρο της εργασίας σας, ενώ ο κυβερνήτης σας Κρόνος επιστρέφει στον Σκορπιό, βοηθώντας πάρα πολύ εσάς που είστε γεννημένοι τις δύο ημέρες του ζωδίου σας ώστε να έχετε την στήριξη ατόμων κύρους. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

Υδροχόος
Εσείς οι Υδροχόοι την Παρασκευή θα έχετε συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ενώ το Σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε είτε με την οικογένεια είτε με την ακίνητή σας περιουσία. Τα παιδιά και ο ερωτικό σας σύντροφος είναι πολύ σημαντικοί για εσάς, και  τώρα θα δώσετε μεγάλους αγώνες για μια σημαντική σχέση ή μια σημαντική συνεργασία. Η Αφροδίτη ευνοεί όσους είστε γεννημένοι τον Ιανουάριο, ενώ ο Δίας απέναντι από το δικό σας ζώδιο ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί 6-8 Φεβρουαρίου. Προσπαθήστε να μην είστε υπεραισιόδοξοι και ακούστε και τις απόψεις των άλλων.

Ιχθείς
Εσάς τους Ιχθύς την Παρασκευή θα σας απασχολήσει ένα οικονομικό θέμα, ενώ το Σαββατοκύριακο είτε θα κάνετε μικρές μετακινήσεις είτε θα βρεθείτε με τους φίλους σας. Οικογενειακά θέματα εξακολουθούν γενικότερα να πιέζουν εσάς που έχετε γεννηθεί μετά τις 13 Μαρτίου. Συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους της οικογένειάς σας αλλά μην τα βάζετε μαζί τους, ενώ θα πρέπει να φροντίσετε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα  υγείας Αντίθετα, με την παρουσία της Αφροδίτης και του Δία στον Λέοντα  έχετε μεγάλες πιθανότητες  να βοηθηθείτε στον χώρο της εργασίας σας, ή να έχετε ακόμη και υλική ή ηθική ανταμοιβή.

Πηγή: astrologos.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top