Ένωση Συντακτών: Ζητά πληρέστερη νομοθετική κατοχύρωση του επαγγέλματος του δημοσιογράφου

Ένωση Συντακτών: Ζητά πληρέστερη νομοθετική κατοχύρωση του επαγγέλματος του δημοσιογράφου

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτα Δημητρίου πραγματοποίησε σήμερα 21/1 συνάντηση με αντιπροσωπεία της Ένωσης Συντακτών Κύπρου.

Στη συνάντηση, έγινε ανταλλαγή απόψεων επί θεμάτων ελευθεροτυπίας και ελευθερίας έκφρασης και συζητήθηκαν τρόποι συνδρομής της Βουλής των Αντιπροσώπων στον εκσυγχρονισμό της ισχύουσας νομοθεσίας περί Τύπου, με απώτερο στόχο την πληρέστερη νομοθετική κατοχύρωση του επαγγέλματος του/της δημοσιογράφου, τη νομοθετική αναγνώριση των διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης και τη ρύθμιση θεμάτων που αφορούν στη δημοσιογραφική δεοντολογία.

Συναφώς, επισημάνθηκαν οι στρεβλώσεις και τα πρακτικά προβλήματα τα οποία χρήζουν άμεσης επίλυσης και, ως εκ τούτου, αναλήφθηκε από την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων δέσμευση για κατά προτεραιότητα προώθηση και επίλυσή τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE