Ένωση Συντακτών: Ζητά πληρέστερη νομοθετική κατοχύρωση του επαγγέλματος του δημοσιογράφου

Ένωση Συντακτών: Ζητά πληρέστερη νομοθετική κατοχύρωση του επαγγέλματος του δημοσιογράφου

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτα Δημητρίου πραγματοποίησε σήμερα 21/1 συνάντηση με αντιπροσωπεία της Ένωσης Συντακτών Κύπρου.

Στη συνάντηση, έγινε ανταλλαγή απόψεων επί θεμάτων ελευθεροτυπίας και ελευθερίας έκφρασης και συζητήθηκαν τρόποι συνδρομής της Βουλής των Αντιπροσώπων στον εκσυγχρονισμό της ισχύουσας νομοθεσίας περί Τύπου, με απώτερο στόχο την πληρέστερη νομοθετική κατοχύρωση του επαγγέλματος του/της δημοσιογράφου, τη νομοθετική αναγνώριση των διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης και τη ρύθμιση θεμάτων που αφορούν στη δημοσιογραφική δεοντολογία.

Συναφώς, επισημάνθηκαν οι στρεβλώσεις και τα πρακτικά προβλήματα τα οποία χρήζουν άμεσης επίλυσης και, ως εκ τούτου, αναλήφθηκε από την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων δέσμευση για κατά προτεραιότητα προώθηση και επίλυσή τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE