Ένωση Συντακτών: Ζητά πληρέστερη νομοθετική κατοχύρωση του επαγγέλματος του δημοσιογράφου

Ένωση Συντακτών: Ζητά πληρέστερη νομοθετική κατοχύρωση του επαγγέλματος του δημοσιογράφου

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτα Δημητρίου πραγματοποίησε σήμερα 21/1 συνάντηση με αντιπροσωπεία της Ένωσης Συντακτών Κύπρου.

Στη συνάντηση, έγινε ανταλλαγή απόψεων επί θεμάτων ελευθεροτυπίας και ελευθερίας έκφρασης και συζητήθηκαν τρόποι συνδρομής της Βουλής των Αντιπροσώπων στον εκσυγχρονισμό της ισχύουσας νομοθεσίας περί Τύπου, με απώτερο στόχο την πληρέστερη νομοθετική κατοχύρωση του επαγγέλματος του/της δημοσιογράφου, τη νομοθετική αναγνώριση των διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης και τη ρύθμιση θεμάτων που αφορούν στη δημοσιογραφική δεοντολογία.

Συναφώς, επισημάνθηκαν οι στρεβλώσεις και τα πρακτικά προβλήματα τα οποία χρήζουν άμεσης επίλυσης και, ως εκ τούτου, αναλήφθηκε από την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων δέσμευση για κατά προτεραιότητα προώθηση και επίλυσή τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Έλαβε γραπτές απαντήσεις από Άγκυρα και πάει Αττάλεια ο ΠτΔ – Νέα κινητικότητα στο Κυπριακό μετά από πρωτοβουλία της ΕΕ

VIDEO: Έλαβε γραπτές απαντήσεις από Άγκυρα και πάει Αττάλεια ο ΠτΔ – Νέα κινητικότητα στο Κυπριακό μετά από πρωτοβουλία της ΕΕ

Στην Αττάλεια αναμένεται να μεταβεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για τη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή, κατόπιν γραπτών διαβεβαιώσεων από την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE