Έναρξη Λειτουργίας Μονάδας Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας στο Κέντρο Υγείας Έγκωμης

Έναρξη Λειτουργίας Μονάδας Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας στο Κέντρο Υγείας Έγκωμης

Αρχισε λειτουργία στο Κέντρο Υγείας Έγκωμης, Μονάδα Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας (εξέταση οστεοπόρωσης), στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του και στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΟΚΥπΥ.

Οι ξετάσεις, όπως αναφέρει, θα πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού, υπό την επιστημονική εποπτεία του Ακτινολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Η διευθέτηση ραντεβού θα γίνεται τηλεφωνικώς στους εξής αριθμούς: 22-809014, 22-809015, 22-809016, 22-809017 και 22-809002.

Το Κέντρο Υγείας Έγκωμης βρίσκεται στον πυρήνα του Δήμου Έγκωμης, είναι στελεχωμένο με έξι Γενικούς Ιατρούς και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό. Το Κέντρο λειτουργεί καθημερινά από τις 07:30 – 19:30, είναι εύκολα προσβάσιμο, διαθέτει άνετους χώρους στάθμευσης και χώρους στάθμευσης για ΑΜΕΑ.

Σημειώνεται ότι στο Κέντρο τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας για την πρόληψη και την προφύλαξη από την πανδημία του COVID-19.

Περισσότερες πληροφορίες για το Κέντρο Υγείας Έγκωμης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν ΕΔΩ και για το Ακτινολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE