ΥΓΕΙΑ

Έναρξη Λειτουργίας Μονάδας Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας στο Κέντρο Υγείας Έγκωμης

Έναρξη Λειτουργίας Μονάδας Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας στο Κέντρο Υγείας Έγκωμης

Αρχισε λειτουργία στο Κέντρο Υγείας Έγκωμης, Μονάδα Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας (εξέταση οστεοπόρωσης), στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του και στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΟΚΥπΥ.

Οι ξετάσεις, όπως αναφέρει, θα πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού, υπό την επιστημονική εποπτεία του Ακτινολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Η διευθέτηση ραντεβού θα γίνεται τηλεφωνικώς στους εξής αριθμούς: 22-809014, 22-809015, 22-809016, 22-809017 και 22-809002.

Το Κέντρο Υγείας Έγκωμης βρίσκεται στον πυρήνα του Δήμου Έγκωμης, είναι στελεχωμένο με έξι Γενικούς Ιατρούς και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό. Το Κέντρο λειτουργεί καθημερινά από τις 07:30 – 19:30, είναι εύκολα προσβάσιμο, διαθέτει άνετους χώρους στάθμευσης και χώρους στάθμευσης για ΑΜΕΑ.

Σημειώνεται ότι στο Κέντρο τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας για την πρόληψη και την προφύλαξη από την πανδημία του COVID-19.

Περισσότερες πληροφορίες για το Κέντρο Υγείας Έγκωμης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν ΕΔΩ και για το Ακτινολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας ΕΔΩ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top