ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 2,192 κρούσματα την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου - Tρεις θάνατοι

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 2,192 κρούσματα την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου - Tρεις θάνατοι

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 21 Ιανουαρίου 2022:

- 3 θάνατοι ανακοινώθηκαν με τελική αιτία τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 703.

- 242 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 84 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 70,67% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

- 18 post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

- Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 106,444 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

- 2,192 (ποσοστό θετικότητας: 2,06%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 232,161 με βάση την Εθνική Αναφορά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE