ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 2,192 κρούσματα την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου - Tρεις θάνατοι

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 2,192 κρούσματα την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου - Tρεις θάνατοι

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 21 Ιανουαρίου 2022:

- 3 θάνατοι ανακοινώθηκαν με τελική αιτία τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 703.

- 242 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 84 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 70,67% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

- 18 post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

- Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 106,444 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

- 2,192 (ποσοστό θετικότητας: 2,06%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 232,161 με βάση την Εθνική Αναφορά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τον U Thant στον Γκουτέρες: Οι επισκέψεις των ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο και οι ηγέτες που συνάντησαν – Οι σταθμοί στην ιστορία του Κυπριακού

Από τον U Thant στον Γκουτέρες: Οι επισκέψεις των ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο και οι ηγέτες που συνάντησαν – Οι σταθμοί στην ιστορία του Κυπριακού

Η παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο αποτελεί πάντοτε γεγονός με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς τέτοιες επισκέψεις πραγματοποιούνται μόνο σε περιόδους που διαμορφώνονται σημαντικές εξελίξεις στο Κυπριακό ή όταν καταβάλλεται σοβαρή προσπάθεια για επανεκκίνηση των διαπραγματεύσεων.