Παραδόθηκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας Μπίκα στην ανακρίτρια

Παραδόθηκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας Μπίκα στην ανακρίτρια

Στην ανακριτική αρχή βρίσκονται από χθες οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, για την υπόθεση της καταγγελίας βιασμού στη Θεσσαλονίκη.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις βρίσκονται πλέον στα χέρια των αρχών, αφότου παραδόθηκαν από το τοξικολογικό κέντρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Αυτή τη στιγμή εκκρεμούν τα αποτελέσματα μίας ακόμη εξέτασης η οποία αφορά στο εύρος του αλκοόλ στο αίμα της 24χρονης και αυτή αναμένεται να βγει από το αντίστοιχο εργαστήριο στη Βέρνη της Εβελτίας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE