Ξάφρισαν κατάστημα στην Πάφο - Διάρρηξη και σε αποθήκη

Ξάφρισαν κατάστημα στην Πάφο - Διάρρηξη και σε αποθήκη

Δύο υποθέσεις διαρρήξεων αποθήκης στο χωριό Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς και καταστήματος στην Κάτω Πάφο διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου καταγγέλθηκε χθες από ιδιοκτήτη αποθήκης ότι διαρρήχτηκε η ξύλινη αποθήκη που διατηρεί στην κοινότητα της Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς σε χωράφι την περίοδο μεταξύ 15 Ιανουαρίου με 21 Ιανουαρίου.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν στην σκηνή και όπως διαπίστωσαν είχε παραβιαστεί η κύρια είσοδο της αποθήκης. Σύμφωνα με την καταγγελία από την αποθήκη λείπουν τρεις χορτοκοπτικές μηχανές αξίας 1.000 ευρώ περίπου.

Επίσης, καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτη κατοικίας στην περιοχή Λιμνάρια ότι άγνωστοι διέρρηξαν το κατάστημα που διατηρεί στην Κάτω Πάφο και απέσπασαν απ’ αυτό διάφορα προϊόντα υγιεινής διατροφής αξίας πέραν των 800 ευρώ.

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE