ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πλήρωσαν σχεδόν €40.000 για αγορά 4 οχημάτων από την Αγγλία τα οποία δεν έλαβαν ποτέ – Συνελήφθη ο 28χρονος dealer αυτοκινήτων

Πλήρωσαν σχεδόν €40.000 για  αγορά 4 οχημάτων από την Αγγλία τα οποία δεν έλαβαν ποτέ – Συνελήφθη ο 28χρονος dealer αυτοκινήτων

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη 28χρονου dealer αυτοκινήτων στη Λεμεσό για το αδίκημα της κλοπής από αντιπρόσωπο, χρηματικού ποσού 39.700 ευρώ και της έκδοσης επιταγής χωρίς αντίκρισμα. 

Πιο συγκεκριμένα, πατέρας 56 ετών και κόρη 28 ετών πλήρωσαν μεταξύ Γενάρη - Ιούλη το ποσό των 39,700 ευρώ μερικώς με έμβασμα, μερικώς με μετρητά, για την αγορά τεσσάρων οχημάτων από τον συλληφθέντα. Όπως κατήγγειλαν στην Αστυνομία, τα δύο πρόσωπα, δεν έλαβαν ποτέ τα οχήματα.

Ο 28χρονος μηχανικος, car dealer εξέδωσε 2 επιταγές τον μήνα Δεκέμβριο για επιστροφή χρημάτων, οι οποίες δεν ήταν έγκυρες. Η Τράπεζα ανέφερε σχετικά με την 1η επιταγή, πως εκδόθηκε από παγοποιημένο λογαριασμό, οπότε δεν μπορούσε να εξαργυρωθεί και σχετικά με την δεύτερη πως ήταν άκυρη, εφόσον δεν ήταν ορθώς γραμμένη.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 28χρονου. Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top