ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκε ο αριθμός των κρουσμάτων για σήμερα Σάββατο (22/01) - Απεβίωσαν 6 συμπολίτες μας

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκε ο αριθμός των κρουσμάτων για σήμερα Σάββατο (22/01) - Απεβίωσαν 6 συμπολίτες μας

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 22 Ιανουαρίου 2022:

- 6 θάνατοι ανακοινώθηκαν με τελική αιτία τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 709.

- 240 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 79 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 73,34% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

- 21 post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

- Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 82,187 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

- 1,984 (ποσοστό θετικότητας: 2,41%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 234,145.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Τα στρατόπεδα στήνονται και οι συμμαχίες δοκιμάζονται -Το πολιτικό αυτογκόλ του ΔΗΣΥ- Σε αναζήτηση υποψηφίου το ΑΚΕΛ

Προεδρικές 2028: Τα στρατόπεδα στήνονται και οι συμμαχίες δοκιμάζονται -Το πολιτικό αυτογκόλ του ΔΗΣΥ- Σε αναζήτηση υποψηφίου το ΑΚΕΛ

Η πολιτική σκακιέρα στην Κύπρο έχει αρχίσει να θυμίζει παρτίδα, στην οποία κανείς, δεν θέλει να αποκαλύψει τα χαρτιά του, αλλά όλοι έχουν ήδη αρχίσει να μετρούν τις κινήσεις των αντιπάλων.

BEST OF TOTHEMAONLINE