Μία νεκρή και δύο τραυματίες από πυρκαγιά σε νοσοκομείο της Βουδαπέστης

Μία νεκρή και δύο τραυματίες από πυρκαγιά σε νοσοκομείο της Βουδαπέστης

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι δύο τραυματίστηκαν σήμερα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε ένα από τα σημαντικότερα νοσοκομεία της Ουγγαρίας, ανακοίνωσε η αστυνομία. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Οι φλόγες ξεκίνησαν το πρωί από τη μονάδα απολύμανσης, στο ισόγειο του νοσοκομείου Σεντ Ίμρε της Βουδαπέστης, σύμφωνα με μια εκπρόσωπο της αστυνομίας, την Αντζέλικα Μόλναρ, που μίλησε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο MTI.

Η φωτιά επεκτάθηκε σε μια διπλανή αίθουσα ενώ καπνοί έπνιξαν τους γύρω χώρους. Το προσωπικό μετέφερε 56 ασθενείς σε άλλες μονάδες.

Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, οι πυροσβέστες εντόπισαν νεκρή μια νεαρή γυναίκα, είπε ο εκπρόσωπος των επειγόντων, Μάτε Κίσντι. Τρεις άνθρωποι που εισέπνευσαν καπνούς μεταφέρθηκαν για νοσηλεία σε άλλο νοσοκομείο.

Τον περασμένο Νοέμβριο είχε εκδηλωθεί και πάλι μια μικρή πυρκαγιά στο ίδιο νοσοκομείο, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE