Μία νεκρή και δύο τραυματίες από πυρκαγιά σε νοσοκομείο της Βουδαπέστης

Μία νεκρή και δύο τραυματίες από πυρκαγιά σε νοσοκομείο της Βουδαπέστης

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι δύο τραυματίστηκαν σήμερα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε ένα από τα σημαντικότερα νοσοκομεία της Ουγγαρίας, ανακοίνωσε η αστυνομία. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Οι φλόγες ξεκίνησαν το πρωί από τη μονάδα απολύμανσης, στο ισόγειο του νοσοκομείου Σεντ Ίμρε της Βουδαπέστης, σύμφωνα με μια εκπρόσωπο της αστυνομίας, την Αντζέλικα Μόλναρ, που μίλησε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο MTI.

Η φωτιά επεκτάθηκε σε μια διπλανή αίθουσα ενώ καπνοί έπνιξαν τους γύρω χώρους. Το προσωπικό μετέφερε 56 ασθενείς σε άλλες μονάδες.

Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, οι πυροσβέστες εντόπισαν νεκρή μια νεαρή γυναίκα, είπε ο εκπρόσωπος των επειγόντων, Μάτε Κίσντι. Τρεις άνθρωποι που εισέπνευσαν καπνούς μεταφέρθηκαν για νοσηλεία σε άλλο νοσοκομείο.

Τον περασμένο Νοέμβριο είχε εκδηλωθεί και πάλι μια μικρή πυρκαγιά στο ίδιο νοσοκομείο, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE