Δεν έχουν ξύλα για σόμπα να ζεσταθούν - Μάνες σε απελπισία «Χρειάζομαι γάλα και πάνες για το μωρό»

Δεν έχουν ξύλα για σόμπα να ζεσταθούν - Μάνες σε απελπισία «Χρειάζομαι γάλα και πάνες για το μωρό»

Δεν είναι μία , ούτε δυο οι οικογένειες Kυπρίων που καθημερινά αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Μονογονιοί ή μάνες και πατεράδες όπου βλέπουν το κουτάκι με το γάλα του μωρού τους να φτάνει στο τέλος και να μην έχουν 10ευρώ να αγοράσουν άλλο.

Μέσα στο Γενάρη, με το τσουχτερό κρύο κάποιες άλλες οικογένειες να μην έχουν ξύλα για την ξυλοσομπά ώστε να ζεσταθούν και να μένουν κουκουλωμένοι με ότι βρουν.

Το τελευταίο 24ωρο νέες αναρτήσεις απο την σελίδας Προσφέρω απλόχερα/Κύπρος, έφεραν στο φως και άλλα περιστατικά. 

Μια εκ των διαχειριστών της σελίδας, Σάλλυ Παναγιώτου, για ακόμα μια φορά ανέβασε την ανάρτηση. Αμεση ήταν η ανταπόκριση των Κύπριων πολιτών.

Ομως ένα αναπάντητο γιατί μένει στην ψυχή του καθε ενός: " Πως γίνεται ο άνθρωπος να έχει καταφέρει τόσα επιτεύγματα μέσα στο χρόνο και όμως ακόμα το 2022 να υπάρχουν μανάδες να μην μπορούν να προσφέρουν ένα γάλα στο παιδί τους, σε μια προοδευτική και δημοκρατική χώρα;"

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE