Δεν έχουν ξύλα για σόμπα να ζεσταθούν - Μάνες σε απελπισία «Χρειάζομαι γάλα και πάνες για το μωρό»

Δεν έχουν ξύλα για σόμπα να ζεσταθούν - Μάνες σε απελπισία «Χρειάζομαι γάλα και πάνες για το μωρό»

Δεν είναι μία , ούτε δυο οι οικογένειες Kυπρίων που καθημερινά αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Μονογονιοί ή μάνες και πατεράδες όπου βλέπουν το κουτάκι με το γάλα του μωρού τους να φτάνει στο τέλος και να μην έχουν 10ευρώ να αγοράσουν άλλο.

Μέσα στο Γενάρη, με το τσουχτερό κρύο κάποιες άλλες οικογένειες να μην έχουν ξύλα για την ξυλοσομπά ώστε να ζεσταθούν και να μένουν κουκουλωμένοι με ότι βρουν.

Το τελευταίο 24ωρο νέες αναρτήσεις απο την σελίδας Προσφέρω απλόχερα/Κύπρος, έφεραν στο φως και άλλα περιστατικά. 

Μια εκ των διαχειριστών της σελίδας, Σάλλυ Παναγιώτου, για ακόμα μια φορά ανέβασε την ανάρτηση. Αμεση ήταν η ανταπόκριση των Κύπριων πολιτών.

Ομως ένα αναπάντητο γιατί μένει στην ψυχή του καθε ενός: " Πως γίνεται ο άνθρωπος να έχει καταφέρει τόσα επιτεύγματα μέσα στο χρόνο και όμως ακόμα το 2022 να υπάρχουν μανάδες να μην μπορούν να προσφέρουν ένα γάλα στο παιδί τους, σε μια προοδευτική και δημοκρατική χώρα;"

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.