Μετά το πέρας της έρευνας, έχουν διαπιστωθεί παρατυπίες στη διαδικασία αναφοράς των εξετάσεων από συγκεκριμένο εργαστήριο, καθώς επίσης και παραβίαση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Η υπόθεση έχει διαβιβαστεί στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για να τύχει δέουσας και ανάλογης αντιμετώπισης βάσει των κανονισμών της.
Ανακοίνωση Υπ. Υγείας για τη διερεύνηση δειγμάτων παικτών της ΑΕΚ

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διερεύνησης της ad hoc επιτροπής που συστάθηκε από την Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Δρ. Χριστίνας Γιαννάκη για τη διερεύνηση δειγμάτων παικτών της ΑΕΚ, τα οποία στάλθηκαν στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής ως εργαστήριο αναφοράς COVID-19 και έτυχαν περαιτέρω επεξεργασίας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένας Παφίτης έκλεψε τις εντυπώσεις στον τελικό του Μουντιάλ – Ύψωσε τη σημαία της ΠΑΦΟΣ FC μέσα στο γήπεδο
Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026
Κινηματογραφική καταδίωξη στη Λευκωσία: Συγκρούστηκαν με περιπολικά στην προσπάθεια διαφυγής – Δύο συλλήψεις και μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών
Αυτή είναι η νέα γευστική πρόταση στις δροσερές Πλάτρες – Μια εξόρμηση στο βουνό που τα έχει όλα
Φωτιά στις Κεντρικές: Ταυτόχρονα σε πέντε κελιά και στον διάδρομο της πτέρυγας - Όλα τα νεότερα
Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο του Κώστα Πάτσαλού: Έφυγε νωρίς - Η παράκληση της οικογένειας στην κηδεία - Φωτογραφία

