Ανακοίνωση Υπ. Υγείας για τη διερεύνηση δειγμάτων παικτών της ΑΕΚ  

Ανακοίνωση Υπ. Υγείας για τη διερεύνηση δειγμάτων παικτών της ΑΕΚ   

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διερεύνησης της ad hoc επιτροπής που συστάθηκε από την Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Δρ. Χριστίνας Γιαννάκη για τη διερεύνηση δειγμάτων παικτών της ΑΕΚ, τα οποία στάλθηκαν στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής ως εργαστήριο αναφοράς COVID-19 και έτυχαν περαιτέρω επεξεργασίας.

Μετά το πέρας της έρευνας, έχουν διαπιστωθεί παρατυπίες στη διαδικασία αναφοράς των εξετάσεων από συγκεκριμένο εργαστήριο, καθώς επίσης και παραβίαση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Η υπόθεση έχει διαβιβαστεί στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για να τύχει δέουσας και ανάλογης αντιμετώπισης βάσει των κανονισμών της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE