Τέσσερις θάνατοι από κορωνοϊό και 442 νέες μολύνσεις την Δευτέρα στα κατεχόμενα - Θετικός και ο 'Υπουργός υγείας'

Τέσσερις θάνατοι από κορωνοϊό και 442 νέες μολύνσεις την Δευτέρα στα κατεχόμενα - Θετικός και ο 'Υπουργός υγείας'

Τέσσερις θανάτους από κορωνοϊό και 442 νέες μολύνσεις, όλες τοπικές, καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στα κατεχόμενα σύμφωνα με το «υπουργείο υγείας». Θετικός στη νόσο και ο «υπουργός υγείας», Αλί Πιλλί.


Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα τα 442 νέα κρούσματα εντοπίστηκαν από συνολικά 28461 διαγνωστικές εξετάσεις.

Συγκεκριμένα στη Λευκωσία εντοπίστηκαν 214 κρούσματα, στην Κερύνεια 110, στην Αμμόχωστο 83, στη Μόρφου 23, στη Λεύκα 8 και στο Τρίκωμο 4.

Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 51036 χιλιάδες και οι θάνατοι σε 161.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE