Τέσσερις θάνατοι από κορωνοϊό και 442 νέες μολύνσεις την Δευτέρα στα κατεχόμενα - Θετικός και ο 'Υπουργός υγείας'

Τέσσερις θάνατοι από κορωνοϊό και 442 νέες μολύνσεις την Δευτέρα στα κατεχόμενα - Θετικός και ο 'Υπουργός υγείας'

Τέσσερις θανάτους από κορωνοϊό και 442 νέες μολύνσεις, όλες τοπικές, καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στα κατεχόμενα σύμφωνα με το «υπουργείο υγείας». Θετικός στη νόσο και ο «υπουργός υγείας», Αλί Πιλλί.


Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα τα 442 νέα κρούσματα εντοπίστηκαν από συνολικά 28461 διαγνωστικές εξετάσεις.

Συγκεκριμένα στη Λευκωσία εντοπίστηκαν 214 κρούσματα, στην Κερύνεια 110, στην Αμμόχωστο 83, στη Μόρφου 23, στη Λεύκα 8 και στο Τρίκωμο 4.

Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 51036 χιλιάδες και οι θάνατοι σε 161.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE