Τέσσερις θάνατοι από κορωνοϊό και 442 νέες μολύνσεις την Δευτέρα στα κατεχόμενα - Θετικός και ο 'Υπουργός υγείας'

Τέσσερις θάνατοι από κορωνοϊό και 442 νέες μολύνσεις την Δευτέρα στα κατεχόμενα - Θετικός και ο 'Υπουργός υγείας'

Τέσσερις θανάτους από κορωνοϊό και 442 νέες μολύνσεις, όλες τοπικές, καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στα κατεχόμενα σύμφωνα με το «υπουργείο υγείας». Θετικός στη νόσο και ο «υπουργός υγείας», Αλί Πιλλί.


Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα τα 442 νέα κρούσματα εντοπίστηκαν από συνολικά 28461 διαγνωστικές εξετάσεις.

Συγκεκριμένα στη Λευκωσία εντοπίστηκαν 214 κρούσματα, στην Κερύνεια 110, στην Αμμόχωστο 83, στη Μόρφου 23, στη Λεύκα 8 και στο Τρίκωμο 4.

Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 51036 χιλιάδες και οι θάνατοι σε 161.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πράσινο Υπουργικού στον διορισμό Αναγνωστόπουλου για το «Κράτος Μαφία»

Πράσινο Υπουργικού στον διορισμό Αναγνωστόπουλου για το «Κράτος Μαφία»

Επικυρώθηκε ο διορισμός του Ηλία Αναγνωστόπουλου από το Υπουργικό Συμβούλιο ως μέλος της πενταμελούς ανακριτικής ομάδας για τη διερεύνηση του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς , για το «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE