Πόσοι νόσησαν με όμικρον στην Κύπρο - Δεν νοσηλεύτηκε κανείς

Πόσοι νόσησαν με όμικρον στην Κύπρο - Δεν νοσηλεύτηκε κανείς

Τις προηγούμενες εβδομάδες είχαν επιβεβαιωθεί με αλληλούχιση 435 κρούσματα με την παραλλαγή όμικρον στην Κύπρο, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας. 

Στις 21/1/2022 εντοπίστηκαν άλλα 169 κρούσματα με την παραλλαγή όμικρον από σύνολο 192 θετικών δειγμάτων (88%) ως εξής:

α) από 133 δείγματα της κοινότητας της περιόδου 09/1/22 – 16/1/22 εντοπίστηκαν 126 δείγματα με την παραλλαγή Όμικρον, 7 με την παραλλαγή Δέλτα (ποσοστό όμικρον στην κοινότητα: 94.7%). Κανένα από τα 126 άτομα δεν νοσηλεύτηκε.

β) από 59 δείγματα που έστειλαν τα νοσηλευτήρια της περιόδου 1/1/22 – 17/1/22 εντοπίστηκαν 39 δείγματα με την παραλλαγή Όμικρον, 7 με την παραλλαγή Δέλτα και 13 που δεν μπόρεσαν να χαρακτηριστούν σε ικανοποιητικό βαθμό.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE