Εκκενώθηκαν αίθουσες σε σχολείο στη Λεμεσό μετά από καπνούς και μυρωδιές – Έσπευσε η Πυροσβεστική

Εκκενώθηκαν αίθουσες σε σχολείο στη Λεμεσό μετά από καπνούς και μυρωδιές – Έσπευσε η Πυροσβεστική

Αναστάτωση σημειώθηκε σε Δημοτικό σχολείο στη Λεμεσό το πρωί της Τρίτης 25 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες προκλήθηκε βλάβη σε πάνελ της ηλεκτρικής με αποτέλεσμα να υπάρξει μυρωδιά και καπνός στις τάξεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εκκενώθηκαν οι αίθουσες διδασκαλίας και έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Παρόλα αυτά η παρουσία τους έγινε καθαρά για προληπτικούς λόγους, καθώς δεν χρειάστηκε να επέμβουν.

Να σημειωθεί στο σημείο αυτό πως δεν υπήρξε κανένας κίνδυνος, ενώ το περιστατικό διερευνάται από τις ηλεκτρομηχανολογικές υπηρεσίες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE