Εντός των ημερών η προκύρηξη για Τσερίου – 7 εκατ. το κόστος του έργου

Εντός των ημερών η προκύρηξη για Τσερίου – 7 εκατ. το κόστος του έργου

Τα θέματα που αφορούν τον Δήμο Τσερίου και άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων βρέθηκαν σήμερα 25/1 επί τάπητος σε συνάντηση που είχε ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννης Καρούσος με τον Δήμαρχο Τσερίου κ. Σταύρο Μιχαήλ.

Στη συνάντηση, συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, το έργο της διεύρυνσης και βελτίωσης του τμήματος της Λεωφόρου Τσερίου που διέρχεται μέσα από τον Δήμο Τσερίου. Σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργού Μεταφορών, το Τμήμα Δημοσίων Έργων θα προχωρήσει σε προκήρυξη προσφορών για κατασκευή του έργου τις επόμενες μέρες, με εκτιμώμενη δαπάνη πέραν των €7 εκατομμυρίων (περιλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Κατά τη συνάντηση, εξετάστηκαν επίσης άλλα βελτιωτικά και διορθωτικά έργα στον Δήμο Τσερίου, που αναμένεται να προωθηθούν προς υλοποίηση το επόμενο διάστημα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE