378 μαθητές εφάρμοσαν το Test to stay - Πόσα θετικά κρούσματα εντοπίστηκαν

378 μαθητές εφάρμοσαν το Test to stay - Πόσα θετικά κρούσματα εντοπίστηκαν

Πρώτη μέρα λειτούργησε σήμερα η εφαρμογή του μέτρου «Test to stay» για τους μαθητές στα σχολεία.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, 378 μαθητές στο σύνολο εφάρμοσαν το «test to stay» και εντοπίστηκαν τρία θετικά αποτελέσματα.

Υπενθυμίζουμε ότι στο δημοτικό Δροσιάς της Λάρνακας βρέθηκε σήμερα 25/1 το πρωί ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλα παρακολουθώντας τη διαδικασία για την εφαρμογή του μέτρου «test-to-stay».

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηπαντέλα, ενδέχεται να παρθούν περαιτέρω αποφάσεις την ερχόμενη Δευτέρα 31/1 μετά από σύσκεψη που θα έχουν οι οργανωμένοι γονείς και οι εκπαιδευτικοί με τον ίδιο και τον Υπουργό Παιδείας και αν υπάρχουν εισηγήσεις θα υλοποιηθούν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE