ΕΛΛΑΔΑ

Iσχυρή έκρηξη σε κτίριο στην Αθήνα - Τραυματίες στο νοσοκομείο και αποκλεισμός περιοχής

Iσχυρή έκρηξη σε κτίριο στην Αθήνα - Τραυματίες στο νοσοκομείο και αποκλεισμός περιοχής

Πολύ ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε περίπου τις 6:00 στoυς στύλους του Ολυμπίου Διός η οποία έγινε αντιληπτή σε μεγάλο κομμάτι της Αθήνας.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν έως τρεις τραυματίες. Εχουν σημειωθεί σοβαρές ζημιές τουλάχιστον τρία κτήρια.

Οι εικόνες δείχνουν ότι έπιασε αρχικά φωτιά σε κτήριο απέναντι από τους στύλους του Ολυμπίου Διός. Πρόκειται για κτήριο που στεγάζει εταιρεία βιολογικών προϊόντων, αλλά υπάρχουν και διαμερίσματα. Δεν είναι γνωστό εάν πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό ή ατύχημα.

Η Συγγρού έχει αποκλειστεί και επιτόπου επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και υπάρχουν και ασθενοφόρα. Η φωτιά έχει επεκταθεί σε κτήριο παραπλεύρως.
Από το ωστικό κύμα έχουν σπάσει όλα τζάμια σε προσόψεις καταστημάτων και σε κτήρια σε εμβέλεια πολλών μέτρων. Έχουν εκτοξευθεί κλιματιστικά σε απόσταση πολλών μέτρων, ακόμα και ένα κομπρεσερ.

Μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν ότι έγινε αισθητή μέχρι το Καλαμάκι.

Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την ΕΛΑΣ.

 

Πηγή: ΕΡΤ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top