Έκλεψε ηλεκτρογεννήτρια από αποθήκη στη Λεμεσό και την έβαλε έξω στην αυλή του

Έκλεψε ηλεκτρογεννήτρια από αποθήκη στη Λεμεσό και την έβαλε έξω στην αυλή του

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο της επαρχίας Λεμεσού ότι, μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 1.30μ.μ. χθες 25/1/2022, άγνωστοι διέρρηξαν την αποθήκη που διατηρεί σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού και έκλεψαν μια ηλεκτρογεννήτρια.

Στο σημείο μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας όπου κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 48χρονου. κατά τη διάρκεια της έρευνας που διενεργήθηκε στην οικία του, εντοπίστηκε εξωτερικά της περίφραξης της οικίας του η κλοπιμαία ηλεκτρογεννήτρια.

Ο 48χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE