Κορωνοϊός - Ελλάδα: Πέθανε 47χρονος πυροσβέστης και πατέρας δύο παιδιών

Κορωνοϊός - Ελλάδα:  Πέθανε 47χρονος πυροσβέστης και πατέρας δύο παιδιών

Αρχικά νοσηλεύτηκε στο Μποδοσάκειο και στη συνέχεια στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών, όπου και κατέληξε σήμερα το πρωί.

Ένας 47χρονος άνδρας πατέρας δύο παιδιών κατέληξε σήμερα το πρωί από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το kozan.gr πρόκειται για έναν πυροσβέστης, κάτοικο Πτολεμαίδας, με καταγωγή από την Κοζάνη ο οποίος υπηρετούσε στην Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας.

Ο 47χρονος αρχικά νοσηλεύτηκε στο Μποδοσάκειο και στη συνέχεια στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών, όπου και κατέληξε σήμερα το πρωί.


Aύριο, Πέμπτη, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία στον Αγ. Ιωάννη Πτολεμαίδας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Η ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών αναταράξεων, αλλά και με μια βαριά ιστορική εκκρεμότητα που εξακολουθεί να σκιάζει την ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου, που δεν είναι άλλη, από την τουρκική κατοχή και τη συνεχιζόμενη διαίρεση της Κύπρου, εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE