Κορωνοϊός - Ελλάδα: Πέθανε 47χρονος πυροσβέστης και πατέρας δύο παιδιών

Κορωνοϊός - Ελλάδα:  Πέθανε 47χρονος πυροσβέστης και πατέρας δύο παιδιών

Αρχικά νοσηλεύτηκε στο Μποδοσάκειο και στη συνέχεια στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών, όπου και κατέληξε σήμερα το πρωί.

Ένας 47χρονος άνδρας πατέρας δύο παιδιών κατέληξε σήμερα το πρωί από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το kozan.gr πρόκειται για έναν πυροσβέστης, κάτοικο Πτολεμαίδας, με καταγωγή από την Κοζάνη ο οποίος υπηρετούσε στην Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας.

Ο 47χρονος αρχικά νοσηλεύτηκε στο Μποδοσάκειο και στη συνέχεια στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών, όπου και κατέληξε σήμερα το πρωί.


Aύριο, Πέμπτη, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία στον Αγ. Ιωάννη Πτολεμαίδας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE