Κέντρα Αναψυχής: Αναμένουν χαλαρώσεις το τέλος του Γενάρη – Θέλουν είσοδο ξανά σε ανεμβολίαστους

Κέντρα Αναψυχής: Αναμένουν χαλαρώσεις το τέλος του Γενάρη – Θέλουν είσοδο ξανά σε ανεμβολίαστους

Ενώ ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. συνεχίζει να κάνει επαφές με κόμματα και αρχηγούς κομμάτων, παρουσιάζοντας την πραγματική εικόνα της Βιομηχανίας σήμερα και την τραγική κατάσταση που επικρατεί.

«Αναμέναμε σήμερα άρση έστω κάποιων περιοριστικών μέτρων», αναφέρεται σε ανακοίνωσή του.

Οι χώρες, η μια μετά την άλλη, επανέρχονται στην κανονικότητα και δυστυχώς η δική μας χώρα για άλλη μια φορά στρέφει το βλέμμα της αλλού και αφήνει τη Βιομηχανία των Κέντρων Αναψυχής να χαροπαλεύει με ένα ντε φάκτο κλείσιμο και αρνούμενη μέχρι στιγμής να ανταποκριθεί στη μέγιστη της υποχρέωση να στηρίξει όποιες επιχειρήσεις αποδεδειγμένα έχουν πληγεί από τα πρόσθετα περιοριστικά μέτρα.

Θα αναμένουμε ότι με τη λήξη των μέτρων αυτών στις 31.01.2021 ότι αυτά δε θα ανανεωθούν και θα επιτραπεί και η είσοδος στους μη εμβολιασμένους εφόσον προσκομίζουν αρνητικά αποτελέσματα εξέτασης. Ας γνωρίζουν οι πολίτες και το μέγιστο παραλογισμό που απαγορεύει ακόμα σε κάποιον να σταθεί μπροστά στο τραπέζι του!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα Λετυμπιώτη: Με εποικοδομητικές προτάσεις στη συνάντηση της 24ης Φεβρουαρίου - Βίντεο

Σαφές μήνυμα Λετυμπιώτη: Με εποικοδομητικές προτάσεις στη συνάντηση της 24ης Φεβρουαρίου - Βίντεο

Μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα» του ΡΙΚ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, τονίζοντας ότι «δεν πρέπει να χάνεται πολύτιμος χρόνος», ούτε να παρατείνεται.

BEST OF TOTHEMAONLINE