Κέντρα Αναψυχής: Αναμένουν χαλαρώσεις το τέλος του Γενάρη – Θέλουν είσοδο ξανά σε ανεμβολίαστους

Κέντρα Αναψυχής: Αναμένουν χαλαρώσεις το τέλος του Γενάρη – Θέλουν είσοδο ξανά σε ανεμβολίαστους

Ενώ ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. συνεχίζει να κάνει επαφές με κόμματα και αρχηγούς κομμάτων, παρουσιάζοντας την πραγματική εικόνα της Βιομηχανίας σήμερα και την τραγική κατάσταση που επικρατεί.

«Αναμέναμε σήμερα άρση έστω κάποιων περιοριστικών μέτρων», αναφέρεται σε ανακοίνωσή του.

Οι χώρες, η μια μετά την άλλη, επανέρχονται στην κανονικότητα και δυστυχώς η δική μας χώρα για άλλη μια φορά στρέφει το βλέμμα της αλλού και αφήνει τη Βιομηχανία των Κέντρων Αναψυχής να χαροπαλεύει με ένα ντε φάκτο κλείσιμο και αρνούμενη μέχρι στιγμής να ανταποκριθεί στη μέγιστη της υποχρέωση να στηρίξει όποιες επιχειρήσεις αποδεδειγμένα έχουν πληγεί από τα πρόσθετα περιοριστικά μέτρα.

Θα αναμένουμε ότι με τη λήξη των μέτρων αυτών στις 31.01.2021 ότι αυτά δε θα ανανεωθούν και θα επιτραπεί και η είσοδος στους μη εμβολιασμένους εφόσον προσκομίζουν αρνητικά αποτελέσματα εξέτασης. Ας γνωρίζουν οι πολίτες και το μέγιστο παραλογισμό που απαγορεύει ακόμα σε κάποιον να σταθεί μπροστά στο τραπέζι του!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE