Απαντά γιατί μπήκε «φρένο» σε περισσότερες χαλαρώσεις η Πανά – Ποια είναι τα επόμενα βήματα – ΒΙΝΤΕΟ

Απαντά γιατί μπήκε «φρένο» σε περισσότερες χαλαρώσεις η Πανά – Ποια είναι τα επόμενα βήματα – ΒΙΝΤΕΟ

Εξήγησε τον λόγο που δεν είδαμε περισσότερες χαλαρώσεις στις νέες αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου που ανακοινώθηκαν σήμερα Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, η Δρ. Ζωή Δωροθέα Πανά.

Φιλοξενούμενη στην μεσημβρινή εκπομπή του Omega «Ενημέρωση Τώρα», με τον Ονούφριο Σωκράτους, η Δρ. Πανά ανέφερε ότι θεώρησαν πως πρέπει να αφήσουν ένα μικρό περιθώριο με στόχο να σταθεροποιηθούν οι δείκτες.

Την ίδια ώρα σημείωσε πως δεν αποκλείεται να δούμε νέες χαλαρώσεις το επόμενο χρονικό διάστημα.

«Αυτό που συζητήθηκε είναι να αφήσουμε ένα μικρό περιθώριο να δούμε την σταθεροποίηση των δεικτών», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE