Απαντά γιατί μπήκε «φρένο» σε περισσότερες χαλαρώσεις η Πανά – Ποια είναι τα επόμενα βήματα – ΒΙΝΤΕΟ

Απαντά γιατί μπήκε «φρένο» σε περισσότερες χαλαρώσεις η Πανά – Ποια είναι τα επόμενα βήματα – ΒΙΝΤΕΟ

Εξήγησε τον λόγο που δεν είδαμε περισσότερες χαλαρώσεις στις νέες αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου που ανακοινώθηκαν σήμερα Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, η Δρ. Ζωή Δωροθέα Πανά.

Φιλοξενούμενη στην μεσημβρινή εκπομπή του Omega «Ενημέρωση Τώρα», με τον Ονούφριο Σωκράτους, η Δρ. Πανά ανέφερε ότι θεώρησαν πως πρέπει να αφήσουν ένα μικρό περιθώριο με στόχο να σταθεροποιηθούν οι δείκτες.

Την ίδια ώρα σημείωσε πως δεν αποκλείεται να δούμε νέες χαλαρώσεις το επόμενο χρονικό διάστημα.

«Αυτό που συζητήθηκε είναι να αφήσουμε ένα μικρό περιθώριο να δούμε την σταθεροποίηση των δεικτών», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE