Απαντά γιατί μπήκε «φρένο» σε περισσότερες χαλαρώσεις η Πανά – Ποια είναι τα επόμενα βήματα – ΒΙΝΤΕΟ

Απαντά γιατί μπήκε «φρένο» σε περισσότερες χαλαρώσεις η Πανά – Ποια είναι τα επόμενα βήματα – ΒΙΝΤΕΟ

Εξήγησε τον λόγο που δεν είδαμε περισσότερες χαλαρώσεις στις νέες αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου που ανακοινώθηκαν σήμερα Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, η Δρ. Ζωή Δωροθέα Πανά.

Φιλοξενούμενη στην μεσημβρινή εκπομπή του Omega «Ενημέρωση Τώρα», με τον Ονούφριο Σωκράτους, η Δρ. Πανά ανέφερε ότι θεώρησαν πως πρέπει να αφήσουν ένα μικρό περιθώριο με στόχο να σταθεροποιηθούν οι δείκτες.

Την ίδια ώρα σημείωσε πως δεν αποκλείεται να δούμε νέες χαλαρώσεις το επόμενο χρονικό διάστημα.

«Αυτό που συζητήθηκε είναι να αφήσουμε ένα μικρό περιθώριο να δούμε την σταθεροποίηση των δεικτών», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE