Δύο θάνατοι από κορωνοϊό και 646 νέα κρούσματα την Τετάρτη στα κατεχόμενα

Δύο θάνατοι από κορωνοϊό και 646 νέα κρούσματα την Τετάρτη στα κατεχόμενα

Δύο θάνατοι από κορωνοϊό και 646 νέα κρούσματα, όλα τοπικά, ανακοινώθηκαν από το «υπουργείο υγείας» στα κατεχόμενα.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 18519 διαγνωστικές εξετάσεις οι οποίες κατέδειξαν 646 νέες λοιμώξεις.

Από αυτές οι 307 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, οι 123 στην Κερύνεια, οι 131 στην Αμμόχωστο, οι 30 στο Τρίκωμο, οι 31 στη Μόρφου και οι 24 στη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στα κατεχόμενα διαμορφώνεται στις 52323 και των θανάτων σε 165.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE