Επιστρέφει ο Κούσιος στην Κυβέρνηση - Επίσημη ανακοίνωση

Επιστρέφει ο Κούσιος στην Κυβέρνηση - Επίσημη ανακοίνωση

Ανακοίνωση Προεδρίας της Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης, ασκώντας τις συνταγματικές του εξουσίες, αποφάσισε να διορίσει τον κ. Κυριάκο Κούσιο, στη θέση του Υφυπουργού παρά τω Προέδρω.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει για άλλη μια φορά θερμές ευχαριστίες στον αποχωρούντα κ. Βασίλη Πάλμα για την άριστη συνεργασία, αλλά και την άψογη επιτέλεση των καθηκόντων του καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του ως Υφυπουργού παρά τω Προέδρω.

Η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Υφυπουργού παρά τω Προέδρω θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο στις 2 Φεβρουαρίου στις 9.30πμ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

Η ηγεσία της Νομικής Υπηρεσίας επέλεξε να ανοίξει τα χαρτιά της, εν μέσω του έντονου δημόσιου διαλόγου και του μεγάλου ενδιαφέροντος που περιβάλλει το υπό εξέλιξη πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE