Επιστρέφει ο Κούσιος στην Κυβέρνηση - Επίσημη ανακοίνωση

Επιστρέφει ο Κούσιος στην Κυβέρνηση - Επίσημη ανακοίνωση

Ανακοίνωση Προεδρίας της Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης, ασκώντας τις συνταγματικές του εξουσίες, αποφάσισε να διορίσει τον κ. Κυριάκο Κούσιο, στη θέση του Υφυπουργού παρά τω Προέδρω.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει για άλλη μια φορά θερμές ευχαριστίες στον αποχωρούντα κ. Βασίλη Πάλμα για την άριστη συνεργασία, αλλά και την άψογη επιτέλεση των καθηκόντων του καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του ως Υφυπουργού παρά τω Προέδρω.

Η τελετή διαβεβαίωσης του νέου Υφυπουργού παρά τω Προέδρω θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο στις 2 Φεβρουαρίου στις 9.30πμ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE