ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ικανοποίηση ΠτΔ για πρόοδο στα ασφαλτικά - Εντός τριμήνου ολοκληρώνεται η διαδικασία αδειοδότησης και μετακίνησης των εργοστασίων

Ικανοποίηση ΠτΔ για πρόοδο στα ασφαλτικά - Εντός τριμήνου ολοκληρώνεται η διαδικασία αδειοδότησης και μετακίνησης των εργοστασίων

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης προήδρευσε σήμερα 28/1, στο Προεδρικό Μέγαρο, σύσκεψης με τους Υπουργούς Εσωτερικών και Γεωργίας και υπηρεσιακούς παράγοντες, με θέμα τη μετακίνηση των εργοστασίων παραγωγής ασφάλτου από περιοχές των Δήμων Ιδαλίου – Τσερίου.

Κατά τη σύσκεψη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε για τη μέχρι σήμερα πρόοδο των διαδικασιών για οριστική μετακίνηση των εργοστασίων παραγωγής ασφάλτου από τις εν λόγω περιοχές.

Από την όλη ενημέρωση, τόσο από τις περιβαλλοντικές μελέτες όσο και από τις διαβουλεύσεις με τους εμπλεκομένους, διαφάνηκε ότι εντός τριμήνου αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία αδειοδότησης και μετακίνησης των υπό αναφορά εργοστασίων.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πρόοδο που έχει επιτευχθεί επαναλαμβάνοντας την αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης να υλοποιήσει την απόφαση μετακίνησης των εργοστασίων, αλλά και την αυστηρή τήρηση των όρων και προαπαιτουμένων με βάση τις περιβαλλοντικές μελέτες, ώστε να διασφαλιστεί η χωρίς οχληρία λειτουργία των εργοστασίων στις περιοχές που θα μετακινηθούν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρό τροχαίο στην Αγία Νάπα: Μοτοσικλετιστής έχασε τον έλεγχο και ανατράπηκε

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Βρέξιμο, νεροπίστολα και νερόφουσκες: Η «γέννηση» του κατακλυσμού και τα έθιμα στην ΚύπροΣοβαρό τροχαίο στην Αγία Νάπα: Μοτοσικλετιστής έχασε τον έλεγχο και ανατράπηκε

Σοβαρό τροχαίο στην Αγία Νάπα: Μοτοσικλετιστής έχασε τον έλεγχο και ανατράπηκε

Νεαρός οδηγός μοτοσικλέτας έχασε τον έλεγχο και ανατράπηκε. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top