Έλεγχοι σε οικίες και διαμερίσματα στην Πάφο - Διερευνάται ποινική υπόθεση εναντίον 3 προσώπων

Έλεγχοι σε οικίες και διαμερίσματα στην Πάφο - Διερευνάται ποινική υπόθεση εναντίον 3 προσώπων

Συνέχεια στις συντονισμένες επιχειρήσεις για αστυνόμευση της Κοινότητας Χλώρακας έδωσε χθες η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε διάφορες οικίες, συγκροτήματα διαμερισμάτων και τροχονομικοί έλεγχοι.

Δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν να παραβιάζουν το διάταγμα του Υπουργού Εσωτερικών ημερομηνίας 3/12/2021, που αφορά την απαγόρευση εγκατάστασης αιτητών διεθνούς προστασίας εντός της συγκεκριμένης κοινότητας.

Εναντίον των προσώπων αυτών, καθώς επίσης και του ιδιοκτήτη του συγκροτήματος διαμερισμάτων όπου εντοπίστηκαν να διαμένουν, διερευνάται ποινική υπόθεση για παραβίαση του σχετικού διατάγματος.

Κατά την επιχείρηση ανακόπηκαν για έλεγχο 50 οχήματα. Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, κατά τους τροχονομικούς ελέγχους που διενεργήθηκανμ τα μέλη της Αστυνομίας προέβησαν σε 18 καταγγελίες, για διάφορα τροχαία αδικήματα.

Η Αστυνομία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE