Έλεγχοι σε οικίες και διαμερίσματα στην Πάφο - Διερευνάται ποινική υπόθεση εναντίον 3 προσώπων

Έλεγχοι σε οικίες και διαμερίσματα στην Πάφο - Διερευνάται ποινική υπόθεση εναντίον 3 προσώπων

Συνέχεια στις συντονισμένες επιχειρήσεις για αστυνόμευση της Κοινότητας Χλώρακας έδωσε χθες η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε διάφορες οικίες, συγκροτήματα διαμερισμάτων και τροχονομικοί έλεγχοι.

Δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν να παραβιάζουν το διάταγμα του Υπουργού Εσωτερικών ημερομηνίας 3/12/2021, που αφορά την απαγόρευση εγκατάστασης αιτητών διεθνούς προστασίας εντός της συγκεκριμένης κοινότητας.

Εναντίον των προσώπων αυτών, καθώς επίσης και του ιδιοκτήτη του συγκροτήματος διαμερισμάτων όπου εντοπίστηκαν να διαμένουν, διερευνάται ποινική υπόθεση για παραβίαση του σχετικού διατάγματος.

Κατά την επιχείρηση ανακόπηκαν για έλεγχο 50 οχήματα. Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, κατά τους τροχονομικούς ελέγχους που διενεργήθηκανμ τα μέλη της Αστυνομίας προέβησαν σε 18 καταγγελίες, για διάφορα τροχαία αδικήματα.

Η Αστυνομία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

Η Πολιτεία έχει χρέος και ελάχιστη υποχρέωση να στηρίζει τους εθελοντές και να αναδεικνύει την αξία του εθελοντισμού, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE