ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ανατράπηκε όχημα στη Λεμεσό - Κυκλοφοριακό κομφούζιο στον αυτοκινητόδρομο

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ανατράπηκε όχημα στη Λεμεσό - Κυκλοφοριακό κομφούζιο στον αυτοκινητόδρομο

Τροχαίο σημειώθηκε το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού -Λευκωσίας προκαλώντας αυξημένη τροχαία κίνηση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όχημα ανατράπηκε λίγο μετά τις 7:00 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - λευκωσίας στην περιοχή Τσιρείου, όταν οδηγός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο. Επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Δεν υπάρχει αναφορά για οποιονδήποτε τραυματισμό. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις και για διευκόλυνση της τροχαίας κίνησης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE