Πήγε κανονικά στην δουλειά του ενώ θα έπρεπε να ήταν σε αυτοπεριορισμό - Του επιβλήθηκε πρόστιμο €8000

Πήγε κανονικά στην δουλειά του ενώ θα έπρεπε να ήταν σε αυτοπεριορισμό - Του επιβλήθηκε πρόστιμο €8000

Σε καταγγελίες 8 πολιτών και 4 υποστατικών σε σύνολο 1.702 ελέγχων προχώρησε η Αστυνομία, από τις 6 π.μ. το πρωί της Δευτέρας, μέχρι τις 6 π.μ. το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από 491 ελέγχους στη Λευκωσία καταγγέλθηκαν 2 πολίτες και 3 υποστατικά. Στη Λεμεσό καταγγέλθηκαν 3 πολίτες σε σύνολο 96 ελέγχων και στην Αμμόχωστο 1 πολίτης από 293 ελέγχους. Στη Λάρνακα σημειώθηκαν καταγγελίες 1 πολίτη και 1 υποστατικού, από 365 ελέγχους, στην Πάφο καταγγέλθηκε 1 πολίτης από 110 ελέγχους, ενώ στη Μόρφου δεν σημειώθηκαν καταγγελίες από τους 179 ελέγχους που διενεργήθηκαν.

Σημειώνεται ότι σε δύο υποστατικά στη Λευκωσία δόθηκε πρόστιμο €500 στο καθένα, στη μία περίπτωση επειδή ο υπεύθυνος δεν έφερε προστατευτική μάσκα στην άλλη περίπτωση επειδή η υπεύθυνη δεν έφερε safepass. Στη Λάρνακα, δόθηκε πρόστιμο €500 σε υποστατικό επειδή ένας υπάλληλος δεν έφερε safepass. Παράλληλα, επιβλήθηκε πρόστιμο €8000 σε υποστατικό στη Λευκωσία επειδή ο υπεύθυνος βρισκόταν στον χώρο εργασίας του ενώ θα έπρεπε να είναι σε αυτοπεριορισμό.

Ακόμα 162 έλεγχοι έγιναν από την Τροχαία και 6 από το Λιμενικό, χωρίς να σημειωθούν καταγγελίες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE