Πήγε κανονικά στην δουλειά του ενώ θα έπρεπε να ήταν σε αυτοπεριορισμό - Του επιβλήθηκε πρόστιμο €8000

Πήγε κανονικά στην δουλειά του ενώ θα έπρεπε να ήταν σε αυτοπεριορισμό - Του επιβλήθηκε πρόστιμο €8000

Σε καταγγελίες 8 πολιτών και 4 υποστατικών σε σύνολο 1.702 ελέγχων προχώρησε η Αστυνομία, από τις 6 π.μ. το πρωί της Δευτέρας, μέχρι τις 6 π.μ. το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από 491 ελέγχους στη Λευκωσία καταγγέλθηκαν 2 πολίτες και 3 υποστατικά. Στη Λεμεσό καταγγέλθηκαν 3 πολίτες σε σύνολο 96 ελέγχων και στην Αμμόχωστο 1 πολίτης από 293 ελέγχους. Στη Λάρνακα σημειώθηκαν καταγγελίες 1 πολίτη και 1 υποστατικού, από 365 ελέγχους, στην Πάφο καταγγέλθηκε 1 πολίτης από 110 ελέγχους, ενώ στη Μόρφου δεν σημειώθηκαν καταγγελίες από τους 179 ελέγχους που διενεργήθηκαν.

Σημειώνεται ότι σε δύο υποστατικά στη Λευκωσία δόθηκε πρόστιμο €500 στο καθένα, στη μία περίπτωση επειδή ο υπεύθυνος δεν έφερε προστατευτική μάσκα στην άλλη περίπτωση επειδή η υπεύθυνη δεν έφερε safepass. Στη Λάρνακα, δόθηκε πρόστιμο €500 σε υποστατικό επειδή ένας υπάλληλος δεν έφερε safepass. Παράλληλα, επιβλήθηκε πρόστιμο €8000 σε υποστατικό στη Λευκωσία επειδή ο υπεύθυνος βρισκόταν στον χώρο εργασίας του ενώ θα έπρεπε να είναι σε αυτοπεριορισμό.

Ακόμα 162 έλεγχοι έγιναν από την Τροχαία και 6 από το Λιμενικό, χωρίς να σημειωθούν καταγγελίες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ορκίστηκαν τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου - Ακολουθεί η παράδοση-παραλαβή των χαρτοφυλακίων

Ορκίστηκαν τα νέα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου - Ακολουθεί η παράδοση-παραλαβή των χαρτοφυλακίων

Ολοκληρώθηκε η τελετή διαβεβαίωσης των νέων μελών του Υπουργικού Συμβουλίου που άρχισε στις 9:00 το πρωί, μετά τις αποφάσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας για ανασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος, που ανακοινώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής. Θα ακολουθήσουν οι τελετές παράδοσης/παραλαβής των Υπουργείων.

BEST OF TOTHEMAONLINE