Στα χέρια της Αστυνομίας 36χρονος για τα επεισόδια μετά το Ανόρθωση-Ομόνοια - Αναζητούνται άλλοι δύο

Στα χέρια της Αστυνομίας 36χρονος για τα επεισόδια μετά το Ανόρθωση-Ομόνοια - Αναζητούνται άλλοι δύο

Η Αστυνομία προχώρησε το πρωί σήμερα στη σύλληψη ενός προσώπου, βάσει δικαστικού εντάλματος, στο πλαίσιο διερεύνησης των επεισοδίων που εκτυλίχθησαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Ανόρθωση – Ομόνοιας Λευκωσίας.

Πρόκειται για 36χρονο, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, συνελήφθη χθες ακόμη ένα πρόσωπο, άντρας ηλικίας 32 ετών, ενώ στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες άλλων δύο προσώπων, τα οποία και αναζητούνται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μαϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθει η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE