Στα χέρια της Αστυνομίας 36χρονος για τα επεισόδια μετά το Ανόρθωση-Ομόνοια - Αναζητούνται άλλοι δύο

Στα χέρια της Αστυνομίας 36χρονος για τα επεισόδια μετά το Ανόρθωση-Ομόνοια - Αναζητούνται άλλοι δύο

Η Αστυνομία προχώρησε το πρωί σήμερα στη σύλληψη ενός προσώπου, βάσει δικαστικού εντάλματος, στο πλαίσιο διερεύνησης των επεισοδίων που εκτυλίχθησαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Ανόρθωση – Ομόνοιας Λευκωσίας.

Πρόκειται για 36χρονο, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, συνελήφθη χθες ακόμη ένα πρόσωπο, άντρας ηλικίας 32 ετών, ενώ στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες άλλων δύο προσώπων, τα οποία και αναζητούνται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE