Στα χέρια της Αστυνομίας 36χρονος για τα επεισόδια μετά το Ανόρθωση-Ομόνοια - Αναζητούνται άλλοι δύο

Στα χέρια της Αστυνομίας 36χρονος για τα επεισόδια μετά το Ανόρθωση-Ομόνοια - Αναζητούνται άλλοι δύο

Η Αστυνομία προχώρησε το πρωί σήμερα στη σύλληψη ενός προσώπου, βάσει δικαστικού εντάλματος, στο πλαίσιο διερεύνησης των επεισοδίων που εκτυλίχθησαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Ανόρθωση – Ομόνοιας Λευκωσίας.

Πρόκειται για 36χρονο, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, συνελήφθη χθες ακόμη ένα πρόσωπο, άντρας ηλικίας 32 ετών, ενώ στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες άλλων δύο προσώπων, τα οποία και αναζητούνται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE