Ατύχημα με ημιφορτηγό στον αυτοκινητόδρομο – Ελαφρύς τραυματισμός του οδηγού

Ατύχημα με ημιφορτηγό στον αυτοκινητόδρομο – Ελαφρύς τραυματισμός του οδηγού

Ημιφορτηγό έπεσε σε χαντάκι γύρω στις 9 το πρωί της Τρίτης 1 Φεβρουαρίου με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού.

Το ατύχημα συνέβη στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας παρά το ύψος της Ορόκλινης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο δρόμος δεν έχει κλείσει και έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για απομάκρυνση του φορτηγού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η πικρόγλυκη γεύση μιας νέας προσπάθειας στο Κυπριακό-Ανακοίνωσε συνάντηση 5+1-Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία

Γκουτέρες: Η πικρόγλυκη γεύση μιας νέας προσπάθειας στο Κυπριακό-Ανακοίνωσε συνάντηση 5+1-Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στο αεροδρόμιο Λευκωσίας άφησε μια πικρόγλυκη γεύση. Από τη μια πλευρά, επιβεβαίωσε τη διατήρηση της δέσμευσης των Ηνωμένων Εθνών για συνέχιση των προσπαθειών στο Κυπριακό και άνοιξε ξανά το παράθυρο για μια συνάντηση «5+1». Από την άλλη, δεν έφερε το μεγάλο βήμα που ανέμεναν πολλοί, αφού δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία για την επόμενη διαδικασία και τέθηκαν σαφείς προϋποθέσεις πριν από οποιαδήποτε νέα πρωτοβουλία.

BEST OF TOTHEMAONLINE