Περίμεναν αύξηση και πήραν μειωμένες συντάξεις - Πήραν φωτιά τα τηλέφωνα χωρίς καμία απάντηση

Περίμεναν αύξηση και πήραν μειωμένες συντάξεις - Πήραν φωτιά τα τηλέφωνα χωρίς καμία απάντηση

Προ εκπλήξεως βρέθηκαν οι χαμηλοσυνταξιούχοι αντικρίζοντας τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. 

Σύμφωνα με την Ένωση Κυπρίων Συνταξιούχων χθες Δευτέρα 31 Ιανουαρίου "πήραν φωτιά" τα τηλέφωνα από χαμηλοσυνταξιούχους, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για μείωση στις συντάξεις τους. 

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση τους αναφέρουν: "Η ΕΚΥΣΥ έχει δεχθεί σήμερα έντονες διαμαρτυρίες από πάρα πολλούς χαμηλοσυνταξιούχους για το ότι τους μείωσαν την μικρή επιταγή. Αντί αυξήσεων που περίμεναν οι συνταξιούχοι για να αντιμετωπίσουν την ακρίβεια και το σοβαρό μεγάλο κόστος για την θέρμανση , είδαν τα εμβάσματα που έγιναν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς μειωμένα. Η ΕΚΥΣΥ θα ζητήσει εξηγήσεις και θα τοποθετηθεί ανάλογα."

Μερικά από τα σχόλια των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοίνωσε σήμερα  δέσμη οκτώ μέτρων για τη στήριξη των Κυπρίων πολιτών και της οικονομίας, ως απάντηση στις επιπτώσεις που προκαλεί η πολεμική κρίση στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE