Περίμεναν αύξηση και πήραν μειωμένες συντάξεις - Πήραν φωτιά τα τηλέφωνα χωρίς καμία απάντηση

Περίμεναν αύξηση και πήραν μειωμένες συντάξεις - Πήραν φωτιά τα τηλέφωνα χωρίς καμία απάντηση

Προ εκπλήξεως βρέθηκαν οι χαμηλοσυνταξιούχοι αντικρίζοντας τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. 

Σύμφωνα με την Ένωση Κυπρίων Συνταξιούχων χθες Δευτέρα 31 Ιανουαρίου "πήραν φωτιά" τα τηλέφωνα από χαμηλοσυνταξιούχους, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για μείωση στις συντάξεις τους. 

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση τους αναφέρουν: "Η ΕΚΥΣΥ έχει δεχθεί σήμερα έντονες διαμαρτυρίες από πάρα πολλούς χαμηλοσυνταξιούχους για το ότι τους μείωσαν την μικρή επιταγή. Αντί αυξήσεων που περίμεναν οι συνταξιούχοι για να αντιμετωπίσουν την ακρίβεια και το σοβαρό μεγάλο κόστος για την θέρμανση , είδαν τα εμβάσματα που έγιναν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς μειωμένα. Η ΕΚΥΣΥ θα ζητήσει εξηγήσεις και θα τοποθετηθεί ανάλογα."

Μερικά από τα σχόλια των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE