ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Περίμεναν αύξηση και πήραν μειωμένες συντάξεις - Πήραν φωτιά τα τηλέφωνα χωρίς καμία απάντηση

Περίμεναν αύξηση και πήραν μειωμένες συντάξεις - Πήραν φωτιά τα τηλέφωνα χωρίς καμία απάντηση

Προ εκπλήξεως βρέθηκαν οι χαμηλοσυνταξιούχοι αντικρίζοντας τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. 

Σύμφωνα με την Ένωση Κυπρίων Συνταξιούχων χθες Δευτέρα 31 Ιανουαρίου "πήραν φωτιά" τα τηλέφωνα από χαμηλοσυνταξιούχους, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για μείωση στις συντάξεις τους. 

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση τους αναφέρουν: "Η ΕΚΥΣΥ έχει δεχθεί σήμερα έντονες διαμαρτυρίες από πάρα πολλούς χαμηλοσυνταξιούχους για το ότι τους μείωσαν την μικρή επιταγή. Αντί αυξήσεων που περίμεναν οι συνταξιούχοι για να αντιμετωπίσουν την ακρίβεια και το σοβαρό μεγάλο κόστος για την θέρμανση , είδαν τα εμβάσματα που έγιναν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς μειωμένα. Η ΕΚΥΣΥ θα ζητήσει εξηγήσεις και θα τοποθετηθεί ανάλογα."

Μερικά από τα σχόλια των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top