Ξεκίνησε ψήφισμα για παραίτηση του Αρχιεπισκόπου Κύπρου - Θεωρούν την τακτική του σκληρής μορφής δικτατορία

Ξεκίνησε ψήφισμα για παραίτηση του Αρχιεπισκόπου Κύπρου - Θεωρούν την τακτική του σκληρής μορφής δικτατορία

Ξεκίνησε ένα διαδικτυακό ψήφισμα από τους πολίτες μέσω του Avaaz για την παραίτηση του Αρχιεπισκόπου Κύπρου.

Πιο συγκεκριμένα το ψήφισμα αναφέρει:

«Δώδεκα ιερείς της αρχιεπισκοπικής περιφέρειας θα τεθούν σε τρίμηνη αργία από την επόμενη Τρίτη, καθώς δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Αρχιεπισκόπου να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό.

Στέλνοντας το μήνυμα ότι είναι πρωτάκουστο να μην υπακούουν τον Αρχιεπίσκοπό τους, τόνισε ότι οι τρεις μήνες εκτός Εκκλησίας, μπορεί να γίνουν έξι, ή μπορεί και να καθαιρεθούν.

Αυτό είναι σκληρή μορφή δικτατορίας, εξαναγκασμού.

Ζητάμε την άμεση παραίτηση του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσόστομου Β’

Η κίνηση αυτή γίνεται από την Γιατρό Άντρη Πολυδώρου».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.