Ξεκίνησε ψήφισμα για παραίτηση του Αρχιεπισκόπου Κύπρου - Θεωρούν την τακτική του σκληρής μορφής δικτατορία

Ξεκίνησε ψήφισμα για παραίτηση του Αρχιεπισκόπου Κύπρου - Θεωρούν την τακτική του σκληρής μορφής δικτατορία

Ξεκίνησε ένα διαδικτυακό ψήφισμα από τους πολίτες μέσω του Avaaz για την παραίτηση του Αρχιεπισκόπου Κύπρου.

Πιο συγκεκριμένα το ψήφισμα αναφέρει:

«Δώδεκα ιερείς της αρχιεπισκοπικής περιφέρειας θα τεθούν σε τρίμηνη αργία από την επόμενη Τρίτη, καθώς δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Αρχιεπισκόπου να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό.

Στέλνοντας το μήνυμα ότι είναι πρωτάκουστο να μην υπακούουν τον Αρχιεπίσκοπό τους, τόνισε ότι οι τρεις μήνες εκτός Εκκλησίας, μπορεί να γίνουν έξι, ή μπορεί και να καθαιρεθούν.

Αυτό είναι σκληρή μορφή δικτατορίας, εξαναγκασμού.

Ζητάμε την άμεση παραίτηση του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσόστομου Β’

Η κίνηση αυτή γίνεται από την Γιατρό Άντρη Πολυδώρου».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE