Σοβαρό τροχαίο: Ανατράπηκε όχημα που οδηγούσε 16χρονος - Στο νοσοκομείο τέσσερις ανήλικοι - Δείτε βίντεο
Γύρω στις 12:30π.μ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 16χρονος, στη λεωφόρο Καντάρας στην Παλλουριώτισσα, κάτω από συνθήκες ανατράπηκε στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν χαλαρώσεις που αφορούν τους έφηβους ηλικίας 12-17 που είναι ανεμβολίαστοι, με σκοπό να μπορούν να εισέρχονται στους χώρους εστίασης με αρνητικό τεστ.
Την ίδια ώρα έχει συζητηθεί το θέμα για μείωση της χρονικής περιόδου που απαιτείται για λήψη της τρίτης δόσης εμβολίου και συγκεκριμένα από πεντέμιση μήνες στους πέντε.
Παράλληλα στο τραπέζι έπεσαν και επιπρόσθετα μέτρα για τους οίκους ευγηρίας, τα οποία θα αφορούν περισσότερα τεστ για τους εργαζομένους.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




