ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χαλαρώσεις σε εφήβους και μείωση χρονικής περιόδου για ενισχυτική δόση - Όσα συζήτησαν Χατζηπαντέλας και επιδημιολόγοι

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Χαλαρώσεις σε εφήβους και μείωση χρονικής περιόδου για ενισχυτική δόση - Όσα συζήτησαν Χατζηπαντέλας και επιδημιολόγοι

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη του Υπουργού Υγείας που είχε με τα μέλη της επιδημιολογικής ομάδας σήμερα Τρίτη 01 Φεβρουαρίου, με σκοπό να αξιολογηθεί η επιδημιολογική εικόνα της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν χαλαρώσεις που αφορούν τους έφηβους ηλικίας 12-17 που είναι ανεμβολίαστοι, με σκοπό να μπορούν να εισέρχονται στους χώρους εστίασης με αρνητικό τεστ.

Την ίδια ώρα έχει συζητηθεί το θέμα για μείωση της χρονικής περιόδου που απαιτείται για λήψη της τρίτης δόσης εμβολίου και συγκεκριμένα από πεντέμιση μήνες στους πέντε.


Παράλληλα στο τραπέζι έπεσαν και επιπρόσθετα μέτρα για τους οίκους ευγηρίας, τα οποία θα αφορούν περισσότερα τεστ για τους εργαζομένους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.