Εξαιρετική χαρακτηρίζει το κυπριακό Υπουργείο Εξωτερικών τη συνάντηση Κασουλίδη – Μπλίγκεν

Εξαιρετική χαρακτηρίζει το κυπριακό Υπουργείο Εξωτερικών τη συνάντηση Κασουλίδη – Μπλίγκεν

Συνάντηση με τον Αμερικανό ομόλογό του Άντονι Μπλίγκεν είχε την Τρίτη στην Ουάσινγκτον ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με ανάρτησή του κυπριακού Υπουργείου Εξωτερικών στο twitter «η επίσκεψη εργασίας του Υπουργού Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη στις ΗΠΑ ξεκίνησε με μια εξαιρετική συνάντηση στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ με τον Ομόλογό του Άντονι Μπλίγκεν.

Όπως αναφέρεται, η ατζέντα της συνάντησης περιλάμβανε την στρατηγική συνεργασίας Κύπρου – ΗΠΑ, το Κυπριακό, η περιφερειακή συνεργασία σε θέματα καθαρής ενέργειας περιλαμβανομένων των σχηματισμών 3+1 και άλλες διεθνείς προκλήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.