Εξαιρετική χαρακτηρίζει το κυπριακό Υπουργείο Εξωτερικών τη συνάντηση Κασουλίδη – Μπλίγκεν

Εξαιρετική χαρακτηρίζει το κυπριακό Υπουργείο Εξωτερικών τη συνάντηση Κασουλίδη – Μπλίγκεν

Συνάντηση με τον Αμερικανό ομόλογό του Άντονι Μπλίγκεν είχε την Τρίτη στην Ουάσινγκτον ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με ανάρτησή του κυπριακού Υπουργείου Εξωτερικών στο twitter «η επίσκεψη εργασίας του Υπουργού Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη στις ΗΠΑ ξεκίνησε με μια εξαιρετική συνάντηση στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ με τον Ομόλογό του Άντονι Μπλίγκεν.

Όπως αναφέρεται, η ατζέντα της συνάντησης περιλάμβανε την στρατηγική συνεργασίας Κύπρου – ΗΠΑ, το Κυπριακό, η περιφερειακή συνεργασία σε θέματα καθαρής ενέργειας περιλαμβανομένων των σχηματισμών 3+1 και άλλες διεθνείς προκλήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE