Εξαιρετική χαρακτηρίζει το κυπριακό Υπουργείο Εξωτερικών τη συνάντηση Κασουλίδη – Μπλίγκεν

Εξαιρετική χαρακτηρίζει το κυπριακό Υπουργείο Εξωτερικών τη συνάντηση Κασουλίδη – Μπλίγκεν

Συνάντηση με τον Αμερικανό ομόλογό του Άντονι Μπλίγκεν είχε την Τρίτη στην Ουάσινγκτον ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με ανάρτησή του κυπριακού Υπουργείου Εξωτερικών στο twitter «η επίσκεψη εργασίας του Υπουργού Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη στις ΗΠΑ ξεκίνησε με μια εξαιρετική συνάντηση στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ με τον Ομόλογό του Άντονι Μπλίγκεν.

Όπως αναφέρεται, η ατζέντα της συνάντησης περιλάμβανε την στρατηγική συνεργασίας Κύπρου – ΗΠΑ, το Κυπριακό, η περιφερειακή συνεργασία σε θέματα καθαρής ενέργειας περιλαμβανομένων των σχηματισμών 3+1 και άλλες διεθνείς προκλήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE