Εξαιρετική χαρακτηρίζει το κυπριακό Υπουργείο Εξωτερικών τη συνάντηση Κασουλίδη – Μπλίγκεν

Εξαιρετική χαρακτηρίζει το κυπριακό Υπουργείο Εξωτερικών τη συνάντηση Κασουλίδη – Μπλίγκεν

Συνάντηση με τον Αμερικανό ομόλογό του Άντονι Μπλίγκεν είχε την Τρίτη στην Ουάσινγκτον ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με ανάρτησή του κυπριακού Υπουργείου Εξωτερικών στο twitter «η επίσκεψη εργασίας του Υπουργού Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη στις ΗΠΑ ξεκίνησε με μια εξαιρετική συνάντηση στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ με τον Ομόλογό του Άντονι Μπλίγκεν.

Όπως αναφέρεται, η ατζέντα της συνάντησης περιλάμβανε την στρατηγική συνεργασίας Κύπρου – ΗΠΑ, το Κυπριακό, η περιφερειακή συνεργασία σε θέματα καθαρής ενέργειας περιλαμβανομένων των σχηματισμών 3+1 και άλλες διεθνείς προκλήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE