Τρεις προσαγωγές για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη

Τρεις προσαγωγές για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης προσήχθησαν αργά το βράδυ της Τρίτης τρία άτομα, ως ύποπτα για τη συμμετοχή στη δολοφονική επίθεση κατά του 19χρονου οπαδού του Άρη, Άλκη Καμπανού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival.gr, η επισταμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης φαίνεται πως έφερε άμεσο αποτέλεσμα.

Νωρίτερα, ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, είχε ανακοινώσει ότι αναλαμβάνει την υπεράσπιση της οικογένειας του 19χρονου οπαδού του Άρη, ο οποίος δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

Στη μεγάλη σημασία που αποδίδει η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στις σχέσεις ανάμεσα σε ΕΕ και χωρών του Κόλπου, αλλά και στις διμερείς σχέσεις Κύπρου-Μπαχρέιν αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μανάμα, την πρώτη διμερή επίσκεψη του στο εξωτερικό από την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE