Ντροπιαστικές εικόνες: Μονοπάτι από…σκουπίδια ο δρόμος προς το Τρόοδος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ντροπιαστικές εικόνες: Μονοπάτι από…σκουπίδια ο δρόμος προς το Τρόοδος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εικόνες ντροπής σκιαγραφούν τη διαδρομή μέχρι το Τρόοδος με πεταμένα σκουπίδια παντού.

Φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στην σελίδα «Καιρόφιλοι» προκαλούν ντροπή, αφού βλέπουμε καφέδες, μπουκάλια, αναψυκτικά, πλαστικά ποτήρια και όχι μόνο να μολύνουν τη φύση.

Τα χιόνια άρχισαν να λιώνουν και φανερώνουν την αδιαφορία των πολιτών για τη φύση που τόσο πολύ «αγαπούν» να επισκέπτονται.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση γράφει:

Στα χιόνια πήγαμε? πήγαμε!!

περάσαμε ωραία? περάσαμε!!

ξεχάσαμε κάτι? Ξεχάσαμε!!

Τα χιόνια όμως άρχισαν και λιώνουν και φανερώνουν το πόσο καλά περάσαμε και το πόσο πολύ νοιαζόμαστε για αυτό τον τόπο (μερικοί)..

Γιατι;; Θα λερωθεί το αυτοκίνητο αν τα αφήσεις μέσα; σε ενοχλούν σε μία σακούλα στο καπό και να τα πετάξεις μετά σε κάλαθο; Την επόμενη φορά που θα πάτε στο Τροόδος και γύρο περιοχές τα σκουπίδια σας θα είναι ακόμα εκεί! και θα είναι εκεί και για τα επόμενα χρόνια!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE