ΥΠΑΜ: Το test to stay και στην Εθνική Φρουρά - Όλες οι πληροφορίες

ΥΠΑΜ: Το test to stay και στην Εθνική Φρουρά - Όλες οι πληροφορίες

Το test to stay εισάγεται και στην Εθνική Φρουρά, δήλωσε ο Υπουργός Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης.

Σε δηλώσεις μετά από τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, ο κ. Πετρίδης είπε ότι ζήτησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίας την ένταξη της ΕΦ στο πρόγραμμα.

«Εχω ζητήσει και έχει συμπεριληφθεί και η Εθνική Φρουρά στο πρόγραμμα test to stay», είπε και σημείωσ πως «είμαστε ένας μεγάλος οργανισμός, προχωρούμε προς αυτή την κατεύθυνση».

Ερωτηθείς πότε θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα test to stay στην Εθνική Φρουρά, ο κ. Πετρίδης απάντησε πως «είμαστε σε διαβούλευση με το Υπουργείο Υγείας και αναμένουμε ότι θα ανακοινώσουμε την ημερομηνία πολύ σύντομα».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE