Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Να σημειωθεί ότι θα 28 αθλήματα που ανακοινώθηκαν δεν είναι ο τελικός αριθμός καθώς θα πρέπει να προτείνουν και οι διοργανωτές τα αθλήματα που θέλουν να μπουν στα πρόγραμμα μεταξύ των οποίων είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται και τα esports ενώ δεν αποκλείεται η επιστροφή των μπέιζμπολ (άνδρες)/σόφτμπολ (γυναίκες).
Επίσης δεν αποκλείεται να επιστρέψουν στο πρόγραμμα με περιορισμένο αριθμό συμμετοχών τα τρία παραδοσιακά αθλήματα που κόπηκαν (άρση βαρών, πυγμαχία και μοντέρνο πένταθλο). Προς το παρόν, το Παρίσι 2024 φαίνεται να είναι η τελευταία εμφάνιση για τα επόμενα 10 χρόνια στο Ολυμπιακών πρόγραμμα των τριών αθλημάτων που κόπηκαν.
Πηγή: Sportsfeed.gr/protothema.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




