Ολυμπιακοί αγώνες: Εκτός άρση βαρών και πυγμαχία - Μέσα το σέρφινγκ

Ολυμπιακοί αγώνες: Εκτός άρση βαρών και πυγμαχία - Μέσα το σέρφινγκ

Με την άρση βαρών, την πυγμαχία και το μοντέρνο πένταθλο εκτός στην θέση των οποίων μπήκαν το σέρφινγκ, το σκέιμπορντινγκ και τη αθλητική ορειβασία, ανακοινώθηκαν από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή τα 28 αθλήματα που θα συμπεριληφθούν στο επίσημο πρόγραμμα των 34ων Ολυμπιακών Αγώνων.

Να σημειωθεί ότι θα 28 αθλήματα που ανακοινώθηκαν δεν είναι ο τελικός αριθμός καθώς θα πρέπει να προτείνουν και οι διοργανωτές τα αθλήματα που θέλουν να μπουν στα πρόγραμμα μεταξύ των οποίων είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται και τα esports ενώ δεν αποκλείεται η επιστροφή των μπέιζμπολ (άνδρες)/σόφτμπολ (γυναίκες).

Επίσης δεν αποκλείεται να επιστρέψουν στο πρόγραμμα με περιορισμένο αριθμό συμμετοχών τα τρία παραδοσιακά αθλήματα που κόπηκαν (άρση βαρών, πυγμαχία και μοντέρνο πένταθλο). Προς το παρόν, το Παρίσι 2024 φαίνεται να είναι η τελευταία εμφάνιση για τα επόμενα 10 χρόνια στο Ολυμπιακών πρόγραμμα των τριών αθλημάτων που κόπηκαν.

Πηγή: Sportsfeed.gr/protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Εξουδετερώθηκε πύραυλος που κατευθυνόταν στον τουρκικό εναέριο χώρο - Έφτασε η πτήση με τους 180 Κύπριους από το Ντουπάι

LIVE: Εξουδετερώθηκε πύραυλος που κατευθυνόταν στον τουρκικό εναέριο χώρο - Έφτασε η πτήση με τους 180 Κύπριους από το Ντουπάι

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκεται η Κύπρος μετά τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου στον εναέριο χώρο και τις σειρήνες που ήχησαν στην αμερικανική πρεσβεία. Με το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας να συνέρχεται εκτάκτως και την ένταση στην περιοχή να χτυπά «κόκκινο» μετά το πλήγμα στις Βάσεις Ακρωτηρίου. Το ThemaOnline μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE