ΥΓΕΙΑ

Τέσσερις ασκήσεις που βελτιώνουν τη στάση του σώματος και ανακουφίζουν τον αυχένα

Τέσσερις ασκήσεις που βελτιώνουν τη στάση του σώματος και ανακουφίζουν τον αυχένα

Ίσως γνωρίζετε ήδη ότι η παρατεταμένη κακή στάση του σώματος μπορεί να οδηγήσει σε διαταραχή της ευθυγράμμισης των σπονδύλων και πόνους σε όλο το σώμα.

Επίσης μπορεί να οδηγήσει σε κακή πέψη, κακή κυκλοφορία, κόπωση και διαταραχή της καρδιαγγειακής υγείας και της αναπνοής. Εκτός από τα προφανή αποτελέσματα επηρεάζει αρνητικά και την διάθεσή μας.

Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να το αντιστρέψετε αυτό είναι μέσω της άσκησης.
Οι ασκήσεις με βάρη καθώς και οι ασκήσεις ενδυνάμωσης του πυρήνα είναι εξαιρετικές επιλογές για να ξεκινήσετε, αλλά συγκεκριμένα, ένα από τα πολλά οφέλη της γιόγκα είναι η ευκαιρία που έχει να διορθώσει πραγματικά τη στάση σας.
Επιπλέον, πολλές θέσεις της γιόγκα βοηθούν στη διόρθωση της ευθυγράμμισης συνολικά, δημιουργώντας αυξημένη επίγνωση στη σπονδυλική στήλη. Έτσι, μπορούν να αντισταθμίσουν και να εξισορροπήσουν τις ανισορροπίες που έχουν δημιουργηθεί.

Επιλέξαμε μερικές θέσεις γιόγκα για όλα τα επίπεδα που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε την πορεία προς μια πιο υγιή, καλύτερα ευθυγραμμισμένη της σπονδυλική στήλης.
Εκτός από την πλάτη και τη συνολική στάση σας, πολλά από αυτά μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην ανακούφιση των ώμων και του αυχένα.

Ακολουθήστε τα βήματα και απελευθερώστε το κορμί σας από τις επιπτώσεις της κακής στάσης σώματος.

Πηγή: ygeiamou.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top