Πυρκαγιά σε εργαστήριο - Εκτεταμένες ζημιές στον εξοπλισμό του

Πυρκαγιά σε εργαστήριο - Εκτεταμένες ζημιές στον εξοπλισμό του

Πυρκαγιά ξέσπασε σε εργαστήριο στη Λεμεσό το πρωί του Σαββάτου 5/2.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή, ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λεμεσού Αγ. Νικολάου δέχθηκε κλήση στις 09:25 το πρωί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ξέσπασε πυρκαγιά σε λυώμενο εργαστήριο διαστάσεων περίπου 15Χ4 μέτρα στην Κοινότητα Ασγάτα.

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο. Υπάρχουν εκτεταμένες ζημιές στον εξοπλισμό του. "Ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα. Τα αίτια θα διερευνηθούν", σημείωσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE