Στο νοσοκομείο γυναίκα που εισέπνευσε καπνό – Κερί πυροδότησε φωτιά σε διαμέρισμα – Προσπάθησε να τη σβήσει με κουβέρτα

Στο νοσοκομείο γυναίκα που εισέπνευσε καπνό – Κερί πυροδότησε φωτιά σε διαμέρισμα – Προσπάθησε να τη σβήσει με κουβέρτα

Πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στον Δήμο Γερίου σήμερα Σάββατο 5/2 το πρωί. Η ιδιοκτήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή, ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως δέχθηκε κλήση στις 10.42 το πρωί.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο. Φαίνεται να προκλήθηκε από αναμμένο κερί και η ιδιοκτήτρια προσπάθησε να την σβήσει με κουβέρτα. Εισέπνευσε καπνό και παραλήφθηκε από το ασθενοφόρο.

«Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από γείτονα. Μικρός εξοπλισμός στο δωμάτιο έπαθε ζημιά. Από μέρους μας έγινε εξαερισμός και επιθεώρηση μόνο», σημείωσε ο κ. Κεττής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE