Στο νοσοκομείο γυναίκα που εισέπνευσε καπνό – Κερί πυροδότησε φωτιά σε διαμέρισμα – Προσπάθησε να τη σβήσει με κουβέρτα

Στο νοσοκομείο γυναίκα που εισέπνευσε καπνό – Κερί πυροδότησε φωτιά σε διαμέρισμα – Προσπάθησε να τη σβήσει με κουβέρτα

Πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στον Δήμο Γερίου σήμερα Σάββατο 5/2 το πρωί. Η ιδιοκτήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή, ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως δέχθηκε κλήση στις 10.42 το πρωί.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο. Φαίνεται να προκλήθηκε από αναμμένο κερί και η ιδιοκτήτρια προσπάθησε να την σβήσει με κουβέρτα. Εισέπνευσε καπνό και παραλήφθηκε από το ασθενοφόρο.

«Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από γείτονα. Μικρός εξοπλισμός στο δωμάτιο έπαθε ζημιά. Από μέρους μας έγινε εξαερισμός και επιθεώρηση μόνο», σημείωσε ο κ. Κεττής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE