ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Αναβάθμιση λογισμικού Πύλης Εμβολιασμού - Όλες οι πληροφορίες - Τι αλλάζει

Αναβάθμιση λογισμικού Πύλης Εμβολιασμού - Όλες οι πληροφορίες - Τι αλλάζει

Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει πως έχουν ολοκληρωθεί οι ενέργειες αναβάθμισης της Πύλης Εμβολιασμού, για καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ακολουθώντας έγκριση από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, η διευθέτηση ραντεβού για το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson μπορεί να διευθετηθεί με την πάροδο δύο μηνών από την πρώτη δόση.

Παράλληλα, πλέον μπορεί να διευθετηθεί ραντεβού για χορήγηση 3ης/ενισχυτικής δόσης διδοσικού εμβολίου mRNA με διαφορετικό εμβόλιο από εκείνο του αρχικού εμβολιαστικού σχήματος όσον αφορά στα εμβόλια Moderna ή Pfizer/BioNTech ή δεύτερης/ενισχυτικής δόσης για την περίπτωση του μονοδοσικού Johnson & Johnson.

Επιπρόσθετα, από την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου στις 11μ.μ., η ενισχυτική δόση θα μπορεί να διευθετηθεί μετά από πάροδο πέντε μηνών από την ολοκλήρωση του αρχικού εμβολιασμού, βάσει των αποφάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου ημερομηνίας 2 Φεβρουαρίου.

Σημειώνεται επίσης πως σε περίπτωση μη προσέλευσης σε ραντεβού για εμβολιασμό, το ραντεβού ακυρώνεται αυτόματα και θα μπορεί να γίνει διευθέτηση εκ νέου για ορισμό νέας ημερομηνίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωίΔημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top