Υπό 7ήμερη κράτηση οι τέσσερις ύποπτοι για συμπλοκή σε πάρτι στη Λεμεσό

Υπό 7ήμερη κράτηση οι τέσσερις ύποπτοι για συμπλοκή σε πάρτι στη Λεμεσό

Διάταγμα κράτησης για περίοδο επτά ημερών εξέδωσε σήμερα το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον τεσσάρων προσώπων, που συνελήφθηκαν σε σχέση με την επίθεση και τραυματισμό άλλων τριών προσώπων, κατά τη διάρκεια πάρτι σε οικία, στα Κάτω Πολεμίδια.


Οι τέσσερις ύποπτοι, 29, 27, 23 και 20 ετών, συνελήφθηκαν χθες, ενώ είχε προηγηθεί η σύλληψη δυο ακόμη δυο προσώπων, που τελούν ήδη υπό 8ήμερη προσωποκράτηση.

Η επίθεση διαπράχθηκε γύρω στις 19:00, της 5ης Φεβρουαρίου, όταν έξι πρόσωπα, τα οποία κρατούσαν σκεπάρνι, ξύλα και μαχαίρι, εισήλθαν στην οικία και να επιτέθηκαν σε μερίδα παρευρισκόμενων, τραυματίζοντας τρία πρόσωπα 33, 15 και 8 χρόνων.

Ο 33χρονος, που παραμένει νοσηλευόμενος στο ΓΝ Λεμεσού, φέρει τραύμα αριστερής νεφρικής χώρας, ενώ ο 15χρονος και ο 8χρονος έλαβαν εξιτήριο, αφού έτυχαν περίθαλψης τα τραύματα που έφεραν, σε δεξιό βραχίονα και αριστερή παλάμη, αντίστοιχα. Όλων τα τραύματα φέρεται να προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο.

Εναντίον των συλληφθέντων διερευνώνται αδικήματα όπως επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, οπλοφορία προς διέγερση τρόμου, κατοχή επιθετικού οργάνου, μαχαιροφορία κ.α.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE