Θυελλώδεις άνεμοι πλήττουν το Μιλάνο - Τέσσερις άνθρωποι έχουν τραυματιστεί

Θυελλώδεις άνεμοι πλήττουν το Μιλάνο - Τέσσερις άνθρωποι έχουν τραυματιστεί

Ισχυρός άνεμος προκαλεί προβλήματα τις τελευταίες ώρες στην ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου. Εξαιτίας του σφοδρού ανέμου αποκολλήθηκε πριν από λίγο κομμάτι από το στέγαστρο του κεντρικού σταθμού του Μιλάνου.

Επιπλεόν τέσσερις άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από το πρωί σε προάστια της ιταλικής συμπρωτεύουσας:

Ένας άνδρας 76 ετών, ο οποίος, ενώ προσπαθούσε να κλαδέψει δέντρο κοντά στο σπίτι του, καταπλακώθηκε από μεγάλο κλαδί. Στο προάστιο Ρο, δυο κάτοικοι (64 και 66 ετών) τραυματίσθηκαν στα πόδια και στην κοιλιακή χώρα, από πτώση δέντρου.

Ένας εργάτης 35 ετών, τέλος, στην περιοχή Κορναρέντο, λίγο έξω από το Μιλάνο, πάντα εξαιτίας του ισχυρού ανέμου έπεσε από την σκαλωσιά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.