Θυελλώδεις άνεμοι πλήττουν το Μιλάνο - Τέσσερις άνθρωποι έχουν τραυματιστεί

Θυελλώδεις άνεμοι πλήττουν το Μιλάνο - Τέσσερις άνθρωποι έχουν τραυματιστεί

Ισχυρός άνεμος προκαλεί προβλήματα τις τελευταίες ώρες στην ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου. Εξαιτίας του σφοδρού ανέμου αποκολλήθηκε πριν από λίγο κομμάτι από το στέγαστρο του κεντρικού σταθμού του Μιλάνου.

Επιπλεόν τέσσερις άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από το πρωί σε προάστια της ιταλικής συμπρωτεύουσας:

Ένας άνδρας 76 ετών, ο οποίος, ενώ προσπαθούσε να κλαδέψει δέντρο κοντά στο σπίτι του, καταπλακώθηκε από μεγάλο κλαδί. Στο προάστιο Ρο, δυο κάτοικοι (64 και 66 ετών) τραυματίσθηκαν στα πόδια και στην κοιλιακή χώρα, από πτώση δέντρου.

Ένας εργάτης 35 ετών, τέλος, στην περιοχή Κορναρέντο, λίγο έξω από το Μιλάνο, πάντα εξαιτίας του ισχυρού ανέμου έπεσε από την σκαλωσιά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σε σοβαρή κατάσταση.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.