Καθηγητές της Αγγλικής Σχολής βίωσαν αυταρχικές συμπεριφορές - Συνεργασία ανακοίνωσαν ΟΕΛΜΕΚ και ESSA

Καθηγητές της Αγγλικής Σχολής βίωσαν αυταρχικές συμπεριφορές - Συνεργασία ανακοίνωσαν ΟΕΛΜΕΚ και ESSA

Συμφωνία συνεργασίας ανακοίνωσαν ΟΕΛΜΕΚ και Συντεχνία Καθηγητών Αγγλικής Σχολής Λευκωσίας (ESSA), οι οποίες ενώνουν τις δυνάμεις τους «προς αντιμετώπιση κοινών εργασιακών και άλλων ζητημάτων, όπως επίσης και εναντίον κάθε προσπάθειας, από όπου και αν προέρχεται, που στόχο έχει να πλήξει το κύρος και την αξιοπρέπεια των εκπαιδευτικών».

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η απόφαση αυτή προέκυψε μετά από αίτημα της ESSA προς την ΟΕΛΜΕΚ, μετά την έμπρακτη υποστήριξη της ΟΕΛΜΕΚ προς τους καθηγητές/μέλη της ESSA, οι οποίοι πρόσφατα βίωσαν αντιδημοκρατικές και αυταρχικές συμπεριφορές από τη διοίκηση του σχολείου στο οποίο εργάζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Αθήνα και μετά Βερολίνο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Ουσιαστικής σημασίας η Σύνοδος»

Πάει Αθήνα και μετά Βερολίνο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Ουσιαστικής σημασίας η Σύνοδος»

Στην Αθήνα, μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την πλειονότητα του Υπουργικού Συμβουλίου για την 3η Διακυβερνητική Σύνοδο ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE