Καθηγητές της Αγγλικής Σχολής βίωσαν αυταρχικές συμπεριφορές - Συνεργασία ανακοίνωσαν ΟΕΛΜΕΚ και ESSA

Καθηγητές της Αγγλικής Σχολής βίωσαν αυταρχικές συμπεριφορές - Συνεργασία ανακοίνωσαν ΟΕΛΜΕΚ και ESSA

Συμφωνία συνεργασίας ανακοίνωσαν ΟΕΛΜΕΚ και Συντεχνία Καθηγητών Αγγλικής Σχολής Λευκωσίας (ESSA), οι οποίες ενώνουν τις δυνάμεις τους «προς αντιμετώπιση κοινών εργασιακών και άλλων ζητημάτων, όπως επίσης και εναντίον κάθε προσπάθειας, από όπου και αν προέρχεται, που στόχο έχει να πλήξει το κύρος και την αξιοπρέπεια των εκπαιδευτικών».

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η απόφαση αυτή προέκυψε μετά από αίτημα της ESSA προς την ΟΕΛΜΕΚ, μετά την έμπρακτη υποστήριξη της ΟΕΛΜΕΚ προς τους καθηγητές/μέλη της ESSA, οι οποίοι πρόσφατα βίωσαν αντιδημοκρατικές και αυταρχικές συμπεριφορές από τη διοίκηση του σχολείου στο οποίο εργάζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE