LIKE ONLINE

Ο... πιο τρομακτικός άνθρωπος στον κόσμο προπονείται 5 ώρες την μέρα για την μάχη με τον Ιρανό Hulk - ΒΙΝΤΕΟ

Ο... πιο τρομακτικός άνθρωπος στον κόσμο προπονείται 5 ώρες την μέρα για την μάχη με τον Ιρανό Hulk - ΒΙΝΤΕΟ

Πυρετωδώς συνεχίζεται η προετοιμασία του Martyn Ford γνωστού και ως «πιο τρομακτικού ανθρώπου στον κόσμο» για τη μάχη της χρονιάς απέναντι στον Sajad Gharibi (Ιρανό Hulk). Ο αγώνας τους θα διεξαχθεί στις αρχές Απριλίου και ο Ford προπονείται πέντε ώρες την μέρα.

Η κορυφαία συνάντησή τους στο ρινγκ θα γίνει στις 2 Απριλίου στο Λονδίνο και όλο αυτό το διάστημα από την ημέρα που κλείστηκε το «ραντεβού» τους, οι προκλήσεις στα social media δίνουν και παίρνουν εκατέρωθεν.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Martyn Ford (@martynfordofficial)

 

Λίγο πριν την μεγάλη μάχη, ο Ford αποκάλυψε το έντονο προπονητικό πρόγραμμα που ακολουθεί. «Ο χρόνος που αφιερώνω για προπόνηση δεν έχει αλλάξει από αυτό που κάνω εδώ και τόσα χρόνια, απλώς έχω προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες.

Επομένως, προπονούμαι 4-5 ώρες την ημέρα και κάνω αποθεραπεία τρεις φορές την εβδομάδα. Επίσης, κάνω φυσιοθεραπεία κάθε εβδομάδα. Το να πηγαίνεις σε ένα άθλημα που είναι εκρηκτικό με πολλές κινήσεις, σημαίνει ότι το σώμα χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στο νέο στυλ προπόνησης», ανέφερε ο «πιο τρομακτικός άνθρωπος στον κόσμο» στη «Mirror».

Και συνέχισε: «Η αερόβια προπόνηση που χρειαζόμουν, την οποία δεν έχω συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, ήταν κάτι που γνώριζα ότι θα μου ήταν εμπόδιο. Έχω κάνει σπάρινγκ την τελευταία εβδομάδα. Δεν θέλω όμως να ασκήσω πίεση στον εαυτό μου ότι πρέπει να κάνω σπάρινγκ σε υψηλό επίπεδο. Ξέρω ότι πρέπει να κάνεις λάθη για να γίνεις καλύτερος. Δεν μπορείς απλά να πιστεύεις ότι είσαι μεγάλος μποξέρ».

Εκτός από bodybuilder, ο Ford κάνει προγράμματα προπόνησης, ενώ έχει λάβει μέρος και σε πολλές ταινίες. Ο Ford και ο Gharibi θα αναμετρηθούν στο O2 Arena του Λονδίνου στις 2 Απριλίου.

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top